Overtref de verwachtingen van ouders

Als kinderopvang organisatie wil je de hedendaagse technologie omarmen om de belangrijkste processen binnen de organisatie verder te optimaliseren. Voor de kinderopvang is het cruciaal dat de administratie, planning en facturatie geautomatiseerd is om in elke situatie flexibel te kunnen handelen. Gebruik automatisering om de hoge verwachtingen van de ouders te overtreffen.

In de wereld van de kinderopvang onderscheiden organisaties zich door te richten op de tevredenheid van kinderen en ouders, zonder de winstmarge uit het oog te verliezen. Om dit doel te bereiken moeten alle bedrijfsprocessen, van communicatie met ouders tot het effectief inplannen van kinderen, naadloos op elkaar aansluiten. Met slimme software creëren kinderopvang organisaties strategische voordelen ten opzichte van de concurrentie en het inzicht om de organisatie te kunnen sturen.

computerplan-exact_branche_Kinderopvang

Profiteer van onze kinderopvang expertise

ComputerPlan is al meer dan 35 jaar actief in de kinderopvang en helpt om de ambities van kinderopvangorganisaties te verwezenlijken. Gezamenlijk streven we naar de optimalisatie van het planningsproces, het verbinden van de verschillende vestigingen en inzicht in alle relevante data binnen de organisatie. Dit doen we door bedrijfssoftware in te zetten die de kinderopvang in staat stelt om door te groeien tot organisatie die continue waarde levert aan zowel de ouders als de kinderen. 

Plan een afspraak in

Profiteer van onze expertise in de Kinderopvang

Advies nodig over software in de Kinderopvang? Onze experts denken graag met je mee. Vul onderstaand formulier in om met één van onze experts in contact te komen.