Succes voor een betere samenleving

In de non-profit branche wil je geen winst maken, maar zijn concrete resultaten wel van cruciaal belang. Het doel van elke non-profit organisatie is om een sociale missie te volbrengen, of dit nu voor liefdadigheid, wetenschappelijk onderzoek, onderwijs, gezondheidszorg, hulpverlening of het opkomen voor bepaalde belangen is, elke euro telt om het doel te bereiken. 

In de wereld van non-profit is het de kunst om zo veel mogelijk inkomsten te genereren, terwijl bedrijfsprocessen geprofessionaliseerd worden en kosten zo laag mogelijk zijn. De non-profit branche ondervindt een sterke noodzaak tot innovatie door de veranderingen op sociaal, politiek en technologisch terrein. Om bij te blijven moeten non-profit organisaties de hedendaagse techniek op een slimme manier inzetten. Hierin zijn automatisering, digitalisering en ICT cruciaal om uiteindelijk de sociale missie te volbrengen. 

Profiteer van onze Exact Software expertise in Non-profit

Profiteer van onze non-profit expertise

ComputerPlan is al meer dan 35 jaar actief in de non-profit branche en helpt organisaties om structureel hun doelstellingen te bereiken. Gezamenlijk streven we naar verdere professionalisering van bedrijfsprocessen, verhoging van het rendement en het behalen van de sociale missie. Dit doen wij door bedrijfssoftware in te zetten die non-profit organisaties in staat stelt om door te groeien tot volwaardige bedrijven die iets teruggeven aan de maatschappij.

Plan een afspraak in

Profiteer van onze expertise in Non-profit

Advies nodig over software in de Non-profit sector? Onze experts denken graag met je mee. Vul onderstaand formulier in om met één van onze Non-profit experts in contact te komen.