De kracht van samenwerking

Als eerste Exact partner ooit hebben wij een prachtig netwerk opgebouwd met add-ons en partners die onze oplossingen nóg krachtiger maken. Iedere add-on en partner is uniek en zorgt met haar eigen onderscheidend vermogen voor een extra dimensie in je bedrijfssoftware.

Al onze add-ons en partners op een rij

cDigitaliseer inkomende facturen met Scan Sys ImageCapture

Digitaliseren van Inkomende facturen

Ben je veel tijd kwijt aan het handmatig verwerken van facturen? Met de software van Scan Sys verwerk je alle facturen in een handomdraai.

Real-time inzicht in data door slimme Sumatra rapportage software

Inzicht in data door slimme rapportage software

Wil je inzicht in de relevante data binnen je bedrijf? Met de rapportage software van Sumatra breng je de informatievoorziening naar een geheel nieuw niveau.

Verregaande automatisering van alle processen met Orbis software

Verregaande automatisering van bedrijfsprocessen

Ga een stap verder in automatiseren. Orbis TaskCentre zorgt voor integratie tussen verschillende systemen en brengt je bedrijf dichter bij elkaar.

Maak Exact Synergy nóg krachtiger met Eddon Software

Maak Exact Synergy nóg krachtiger

Wil je effectiever gebruik maken van je huidige Exact omgeving? Met de bouwstenen van Eddon wordt de Exact omgeving nóg krachtiger.

Krachtige toevoegingen op logistieke bedrijfssoftware van Optimizers

Krachtige toevoegingen op logistieke bedrijfssoftware

Logistieke processen verder optimaliseren? Met de logistieke software en innovatieve apps van Optimizers is je logistieke bedrijfssoftware compleet.

Maak onvoorstelbare ontdekkingen in je data met Qlik Sense

Onvoorstelbare ontdekkingen in je data

Alle data inzichtelijk maken binnen je bedrijf? Met Qlik Sense maak je eenvoudig flexibele en interactieve visualisaties van alle data.

Krijg grip op al je contracten met de Contractmanagement oplossing

Krijg grip op alle contracten

Inzicht in al je contracten? Met de door ComputerPlan gebouwde Contractmanagement oplossing krijg je grip van facturatie tot prolongatie.

Laat je data tot leven komen met Power BI

Laat je data tot leven komen

Altijd weten wat er speelt binnen je organisatie? Met krachtige Power BI transformeer je data naar fraaie visuals en rapportages.

Gebruik de Exact apps om nog makkelijker te kunnen werken met Exact Software

Exact de juiste mobiele Apps

Alle informatie uit Exact Software in je broekzak? Exact heeft verschillende mobiele apps om het leven voor je medewerkers makkelijker te maken.

Altijd de juiste klantgegevens in Exact Synergy

Altijd de juiste klantgegevens in Exact Synergy

Wil je de invoer van adres-en bedrijfsgegevens in Exact Synergy in één klik uitvoeren? Met Company.info blijven de klantgegevens automatisch actueel.

IJzersterke e-mailmarketing software

IJzersterke e-mailmarketing software

Beter communiceren met (potentiële) relaties? Met Spotler creëer je prachtige e-mails en zet je e-mailmarketing in voor al de communicatie.

Volledige controle over je uitgaven met ProActive

Volledige controle over al je uitgaven

Grip op alle zakelijke uitgaven? Met de ProActive Spend Cloud beheer je alle financiële processen van inkoop tot declaraties.

Sneller en slimmer verzenden met Transsmart

Sneller en slimmer verzenden

Onnodig veel tijd kwijt aan het uitpluizen van tarieven van verschillende leveranciers? Met Transsmart maak je het gehele transportproces eenvoudiger.

Overzichtelijk plannen en factureren met Qics Milestones

Overzichtelijk plannen

Urenregistratie, facturatie en planning in één? Qics Milestones zorgt dat de uren, facturen en de planning optimaal wordt verwerkt.

Reken af met tijdsverlies door DigiAccess

Reken af met tijdverlies

Al je kassa systemen koppelen aan de backoffice? Met DigiAccess integreer je de kassa met Exact Globe om alle transacties in te kunnen zien.

Neem contact met ons op

Advies nodig over de uitbreiding van je (Exact) bedrijfssoftware? Onze experts denken graag met je mee. Vul onderstaande formulier in om met ons in contact te komen.