Mobiele Exact apps

Naast krachtige bedrijfssoftware biedt Exact ook de nodige mobiele apps om je medewerkers verder te ondersteunen. Deze apps maken het mogelijk om nog makkelijker samen te werken en je organisatie verder te automatiseren. Laat medewerkers overal hun verlof indienen, klanten of relaties managen of hun eigen administratie voeren.

Alle klantgegevens in je broekzak met de Exact CRM App

Exact CRM App

Met de Exact CRM App hebben gebruikers van Exact Synergy altijd alle klantgegevens in hun broekzak. In de Exact CRM App heb je toegang tot je eigen werkstroom, alle relaties, verkoopkansen en kalender. Zo ben je altijd in één oogslag op de hoogte over de voortgang van projecten, openstaande verkoopkansen of mutaties bij een klant. Waar je ook bent, alle cruciale gegevens zijn altijd actueel en dichtbij.

Download voor IOS Download voor Android
Registreer al je uren in de Exact Hour Entry app

Exact Hour Entry App

Het registreren van uren is niet altijd even leuk, maar wel noodzakelijk om klanten op tijd en correct te kunnen factureren. Met de Exact Hour Entry App kan je gemakkelijk en snel uren registeren, waar en wanneer dan ook. Door de app te gebruiken kunnen medewerkers gelijk uren registeren op de juiste projecten zonder dat er notities of een beroep op het eigen geheugen nodig zijn.

Download voor IOS Download voor Andriod
Laat medewerkers zelf HR zaken regelen met de Exact Self Service App

Exact Self Service App

Met de Exact Self Service App heb je altijd al je HR gegevens in je broekzak. Snel verlof aanvragen of je salarisslips bekijken? Door de Exact Self Service App heb je altijd inzicht in HR gegevens en is het ook mogelijk om zelf HR zaken te regelen. In de app is het mogelijk om:

  • Verlof aan te vragen
  • Ziek te melden
  • Je volledige HR dossier in te zien
  • Al je collega's te vinden
Download voor IOS Download voor Android
Voer zelf declaraties in met de Exact Expenses App

Exact Expenses App

Declaraties invoeren is een tijdrovend en onoverzichtelijk proces voor de meeste medewerkers. Door de Exact Expenses App te gebruiken worden alle onkosten eenduidig en overzichtelijk gedeclareerd. In de App maakt de medewerker een foto van de bon en deze wordt vervolgens automatisch verwerkt. Na goedkeuring wordt de bon door de administratie geboekt in de boekhouding en krijg je direct inzicht in de gemaakte kosten.

Download voor IOS Download voor Android
De gehele serviceadministratie in je broekzak met de Exact field service q app

Exact Field Service Q App

Zou het niet mooi zijn als de buitendienst zijn hele administratie altijd in zijn broekzak heeft? Met de Exact Field Service Q app is dat nu mogelijk. Met de app heeft de buitendienst altijd toegang tot alle relevante service informatie, van onderdelen en contracten tot de volledige service historie. Door de Field Service Q app weet de buitendienst precies wat zij kunnen verwachten bij elke service activiteit. Hierdoor werken zij efficiënter, verhoogt de first-time-fix-rate en hou je tevreden klanten.

Download voor IOS Download voor Android