Krachtige toevoegingen op logistieke bedrijfssoftware

Krachtige toevoegingen op logistieke bedrijfssoftware

Makkelijker communiceren binnen een ketensamenwerking? Meer daadkracht aan je sales mensen geven? Partner Optimizers specialiseert zich in het ontwikkelen van logistieke software en innovatieve apps. De verschillende oplossingen bieden elk hun eigen toegevoegde waarde om de logistieke en sales processen binnen jouw bedrijf te optimaliseren.

Optimizers biedt logistieke software, gecertificeerde Exact Add-ons en innovatieve apps die bedrijfsprocessen sterker maken. ComputerPlan werkt al jarenlang succesvol met Optimizers samen en deze expertise betaalt zich terug in de bedrijfssoftware die wij bieden. Wij geloven dat App4Sales, Portal4Sales en de EDI-Gateway cruciale toevoegingen zijn op logistieke bedrijfssoftware en organisaties in staat stelt om door te groeien.

Versnel het orderproces met App4Sales van Optimizers

Versnel het orderproces met App4Sales

Als salesmedewerker wil je altijd en overal inzicht hebben in al je orders, offertes, facturen en verkoopkansen. Met App4Sales versnel je niet alleen het gehele salesproces, maar ook de administratie daarachter. Door App4Sales te gebruiken maakt de buitendienst orders en offertes direct aan in het ERP systeem, waar dan ook. Zo heb je altijd inzicht in de voortgang van alle salesprocessen. Daarnaast is App4Sales ook ideaal voor balieverkoop door de directe koppeling met voorraad-, factuur- en orderhistorie. 

Plug & Play portal met Portal4Sales van Optimizers

Plug & Play portal met Portal4Sales

Klanten en vertegenwoordigers willen realtime inzicht in de voorraadstand, specifieke prijzen en de orderhistorie. Met Portal4Sales zorg je dat zij op ieder moment de actuele informatie kunnen opvragen. Door de realtime-koppeling met het ERP-systeem is alle data altijd up-to-date. Portal4Sales geeft klanten en vertegenwoordigers de mogelijkheid om het orderproces te digitaliseren en nóg eenvoudiger te maken. 

Electronic Data Interchange (EDI) om logistieke data uit te wisselen

Electronic Data Interchange (EDI)

Electronic data interchange (EDI) is de standaard bij het elektronisch uitwisselen van bedrijfsdocumenten zoals orders, facturen en pakbonnen binnen een ketensamenwerking. De EDI Gateway is dé standaard module van Optimizers voor het volledig afhandelen van transacties binnen Exact Globe. De EDI Gateway zorgt dat alle voorraadberichten, orders, pakbonnen, productgegevens en facturen elektronisch kunnen worden uitgewisseld. Door deze EDI berichten worden de wachttijden bij distributiecentra verlaagt, de artikelen papierloos geregistreerd en alle ontvangsten efficiënter afgehandeld.

Plan een afspraak in

Krachtig in combinatie met

Digitaliseer inkomende facturen met Scan Sys ImageCapture

Scan Sys

Digitaliseren inkomende facturen

Ben je veel tijd kwijt aan het handmatig verwerken van facturen? Met de software van Scan Sys verwerk je alle facturen in een handomdraai.

Compleet inzicht in je logistiek met Exact voor Logistiek

Exact voor Logistiek

Compleet inzicht in je logistiek

Met Exact voor Logistiek sluiten de inkoop, verkoop, voorraad, magazijnbeheer en distributie perfect op elkaar aan.

Real-time inzicht in data door slimme Sumatra rapportage software

Sumatra Software

Real-time rapportage

Wil je inzicht in de relevante financiële data binnen je bedrijf? Met de rapportage software van Sumatra breng je de informatievoorziening naar een geheel nieuw niveau.