Verregaande automatisering van alle processen met Orbis software

Business process management

In de ideale situatie sluiten alle bedrijfsprocessen naadloos op elkaar aan, met bedrijfssoftware als de drijvende kracht. Met de ultramoderne Business Process Management (BPM) software van Orbis Taskcentre ben je in staat om bedrijfsprocessen te stroomlijnen door geautomatiseerde taken samen te stellen op bestaande databases.

Orbis TaskCentre brengt mensen, systemen en informatie binnen een organisatie bij elkaar door het verzamelen en integreren van informatie. Op deze manier biedt de software een generieke aanpak voor het automatiseren van processen die specifiek zijn voor jou bedrijf. Wil je bijvoorbeeld een koppeling bouwen met je webshop of CRM applicatie? Met Orbis TaskCentre zorg je voor systeemintegratie, of het nu op basis van FTP, XML of Webservices moet gebeuren.

Met Orbis software kan je processen next level automatiseren

Next level automatiseren

Met Orbis TaskCentre is het mogelijk om je bestaande applicaties zo ver te automatiseren als nodig is. Of het nu de ERP, CRM, HRM of een willekeurige andere applicatie is, met Orbis TaskCentre stem je deze applicaties volledig af op de businessrules en bedrijfsprocessen. Met Orbis TaskCentre kun je eigen 'taken' definiëren die met behulp van 'tools' worden opgebouwd. Op deze manier kunnen verschillende applicaties met elkaar communiceren en samen de gedefinieerde taak uitvoeren. Denk hierbij aan het versturen van een betalingsherinnering wanneer een factuur vervallen is of een automatische kredietcheck voor al je nieuwe klanten; de mogelijkheden met Orbis zijn eindeloos.

Orbis Software integreert moeiteloos met Exact Software om processen te verbinden

Integratie met Exact Software

De BPM software van Orbis werkt perfect samen met de software van Exact. Met de Exact Integration Tools kunnen de Exact functionaliteiten binnen Orbis TaskCentre eenvoudig aan worden geroepen. Dit houdt in dat je processen binnen Exact kan aansturen vanuit andere omgevingen of zelfs volledig kunt automatiseren. Daarmee krijg je de mogelijkheid om bijvoorbeeld een nieuw aangemaakte relatie een e-mail te versturen via een extern e-mailprogramma. Met Orbis TaskCentre krijg je eindeloos veel mogelijkheden om de bedrijfsprocessen binnen Exact Globe of Exact Synergy verder te automatiseren.

Orbis Software optimaliseert cruciale bedrijfsprocessen

Optimaliseer cruciale bedrijfsprocessen

Ben je klaar om de volgende stap te zetten in automatisering? De BPM software Orbis TaskCentre leidt tot een grotere professionaliteit en hogere efficiency binnen jouw organisatie.

  • Bedrijfsprocessen worden 24/7 bewaakt, gecontroleerd én volledig geautomatiseerd
  • Geen maatwerk oplossingen meer nodig, alles wordt opgebouwd uit de standaard taken
  • Flexibiliteit tussen verschillende softwaresystemen om efficiënter te werken
  • Geen functionele beperkingen meer door je softwaresystemen
  • Volledige integratie met Exact Globe & Exact Synergy
Plan een afspraak in

Krachtig in combinatie met

Grip op financiële processen met Exact voor Financiën

Exact voor Financiën

Grip op alle financiële processen

Neem controle over alle financiële processen van begin tot eind. Met Exact voor Financiën krijg je compleet financieel inzicht.

Digitaliseer inkomende facturen met Scan Sys ImageCapture

Scan Sys

Digitaliseren inkomende facturen

Ben je veel tijd kwijt aan het handmatig verwerken van facturen? Met de software van Scan Sys verwerk je alle facturen in een handomdraai.

Compleet inzicht in je logistiek met Exact voor Logistiek

Exact voor Logistiek

Compleet inzicht in je logistiek

Met Exact voor Logistiek sluiten de inkoop, verkoop, voorraad, magazijnbeheer en distributie perfect op elkaar aan.