Volledige controle over je uitgaven met ProActive

Volledige controle over alle uitgaven

Financiële data moet actueel en correct zijn. De gegevens haalt je uit Exact, maar hoe komen ze erin? Voor finance professionals is het leed dat administratieve rompslomp heet een doorn in het oog. Gelukkig maakt de hedendaagse technologie veel handmatige handelingen overbodig en zijn er systemen zoals de ProActive Spend Cloud die de administratie automatiseren.

De ProActive SpendCloud helpt je bij het automatiseren van de factuurverwerking, inkooporders, contractmanagement, betaalpasbeheer, onkostendeclaraties en workflowmanagement. Alle financiële processen zijn zo gereed om in Exact Software verder uitgevoerd te worden. Door de SpendCloud te gebruiken krijg je alle data actueel in Exact Software.

Actuele data met gemak in Exact Software door de ProActive SpendCloud

Actuele data met gemak in Exact Software

In de Spend Cloud doe je moeiteloos al het voorwerk, zodat de informatie die in Exact verschijnt actueel en correct is. Automatische factuurverwerking, inkoop volgens jouw inkoopstrategie, contractmanagement en de verantwoording van declaraties en uitgaven met de zakelijke betaalpas. Vanwege de koppeling met Exact, is de informatie-uitwisseling met de Spend Cloud in een paar klikken geregeld.

Geniet van de voordelen van één ProActive SpendCloud voor al je uitgaven

De voordelen van één SpendCloud

Klaar om volledige controle te krijgen over alle uitgaven? Geniet van de volgende voordelen met de ProActive SpendCloud:

  • Zicht op alle zakelijke uitgaven in één systeem
  • Verregaande automatisering van administratieve handelingen
  • Implementatie aangepast op de werkwijze van uw organisatie
Plan een afspraak in

Krachtig in combinatie met

Maak onvoorstelbare ontdekkingen in je data met Qlik Sense

Qlik Sense

Business intelligence software

Alle data inzichtelijk maken binnen je bedrijf? Met Qlik Sense maak je eenvoudig flexibele en interactieve visualisaties van alle data.

Grip op financiële processen met Exact voor Financiën

Exact voor Financiën

Grip op financiële processen

Neem controle over alle financiële processen van begin tot eind. Met Exact voor Financiën krijg je compleet financieel inzicht.

Verregaande automatisering van alle processen met Orbis software

Orbis Software

Proces automatisering

Ga een stap verder in automatiseren. Orbis TaskCentre zorgt voor integratie tussen verschillende systemen en brengt je bedrijf dichter bij elkaar.