Digitaliseer inkomende facturen met Scan Sys ImageCapture

Digitaliseren Inkomende facturen

Organisaties zijn onnodig veel tijd kwijt aan het afhandelen en verwerken van facturen. Ze verliezen zo de grip op de interne documentenstroom. Hoog tijd om de verwerking van facturen te digitaliseren met ImageCapture.

ImageCapture is de slimme scan en herken software van Scan Sys. ImageCapture scant alle inkomende digitale en papieren facturen, herkent direct de factuurgegevens en boekt de factuur vervolgens automatisch in de juiste administratie. Deze intelligente software sluit naadloos aan op Exact Globe en geeft administrateurs een krachtige oplossing om gemakkelijk en snel alle facturen digitaal te verwerken.

Download de brochure
Log in vanaf elke locatie om facturen te verwerken

Factuurverwerking met ImageCapture

Nadat de papieren inkoopfacturen zijn gescand of digitale inkoopfacturen zijn ingelezen, leidt ImageCapture ze stap voor stap door het boekingsproces. Met geavanceerde herkenningstechnologie worden factuurgegevens direct ingelezen. De belangrijkste kenmerken zoals afzender, ordernummer, bedrag en datum worden automatisch herkend. Deze worden gekoppeld aan de stamgegevens uit de financiële applicatie, zodat een boekingsvoorstel kan worden aangemaakt. Inkooporder gerelateerde inkoopfacturen worden automatisch gekoppeld aan openstaande bestelopdrachten en de factuur kan worden gefiatteerd. 

Verwerk facturen in een handomdraai door het overzichtelijke proces

Verwerk facturen in een handomdraai

Klaar om de facturenstroom te automatiseren en digitaliseren? Verwerk facturen in een handomdraai en geniet van de voordelen.

  • Drastische versnelling van de factuurverwerking
  • Volledige integratie met de financiële applicatie Exact Globe
  • Ongelimiteerd aantal administraties en documenten
  • Nooit meer fouten door handmatig boeken
  • Koppeling met workflow in Exact Synergy
Plan een afspraak in

Krachtig in combinatie met

Grip op financiële processen met Exact voor Financiën

Exact voor Financiën

Grip op financiële processen

Neem controle over alle financiële processen van begin tot eind. Met Exact voor Financiën krijg je compleet financieel inzicht.

Real-time inzicht in data door slimme Sumatra rapportage software

Sumatra software

Real-time rapportage

Wil je inzicht in de relevante financiële data binnen je bedrijf? Met de rapportage software van Sumatra breng je de informatievoorziening naar een geheel nieuw niveau.

Kennissessie: vernieuwingen in Scan Sys ImageCapture versie 8

Kennissessie

Vernieuwingen in ImageCapture versie 8

In de kennissessie: Vernieuwingen in Scan Sys ImageCapture versie 8 nemen wij je mee in de laatste innovaties in de software.