Real-time inzicht in data door slimme Sumatra rapportage software

Realtime rapportage software

In dit digitale tijdperk is data van cruciaal belang om de juiste keuzes te maken. Wil je altijd inzicht in de belangrijkste informatie binnen het bedrijf? Met de slimme rapportage software van Sumatra heb je altijd realtime inzicht in al de cruciale data.

De rapportage software van Sumatra creëert overzichten in de vorm van verschillende dashboards. Deze dashboards geven in één oogopslag inzicht in standaardoverzichten als de balans of de winst- en verliesrekening, maar heeft ook de mogelijkheid om zelf overzichten samen te stellen die cruciaal zijn voor jouw organisatie. Sumatra biedt een kant- en klare rapportageoplossing om managers en medewerkers te voorzien van de informatie die zij nodig hebben.

Download de brochure
Met Sumatra Software maak je rapportages op maat

Rapporteren op maat

Met behulp van Sumatra maak je dashboards en overzichten die interactief gebruikt worden. Moeiteloos kan een manager vanuit een totaaloverzicht details analyseren en gegevens uit de database van Exact raadplegen. De interactieve rapportage software van Sumatra maakt het eenvoudig om direct te rapporteren in de gewenste groepen, de voor jou belangrijkste eigenschappen te selecteren en deze informatie te bundelen in één overzicht. Met slimme rapportages zijn medewerkers altijd op de hoogte en kunnen zij snel de juiste keuzes maken.

Sumatra Software integreert moeiteloos met Exact Software

Integreer met Exact Software

Voor gebruikers van Exact Synergy is er Sumatra Fusion, hiermee worden rapportages volledig geïntegreerd binnen Exact Synergy. Met Fusion krijg je de beschikking over overzichtelijke KPI dashboards van bijvoorbeeld de totaal gewerkte uren of het aantal verkoopkansen binnen Exact Synergy. Daarnaast kunnen ook de relevante gegevens uit Exact Globe gepresenteerd worden in interactieve rapportages. Sumatra Fusion werkt perfect samen met Exact Synergy en Exact Globe om het maximale rendement uit je bedrijfssoftware te halen.

Met Sumatra Software creëer je inzicht door overzicht

Creëer inzicht door overzicht

Ben je klaar om data op de juiste manier in te zetten binnen jouw organisatie? Met de rapportagesoftware van Sumatra geniet je van de volgende voordelen:

  • Altijd en overal realtime inzicht in de belangrijkste data via interactieve rapportages
  • Direct, snel en eenvoudig rapporteren vanuit Exact Globe & Exact Synergy
  • Profiteer van de meer dan 100 meegeleverde rapporten en dashboards
  • Rapporten beschikbaar via webbrowser, tablet en smartphone
  • Alle meters en cijfers zijn doorklikbaar en geven een compleet overzicht
Plan een afspraak in

Krachtig in combinatie met

financial

Exact voor Financiën

Grip op financiële processen

Neem controle over alle financiële processen van begin tot eind. Met Exact voor Financiën krijg je compleet financieel inzicht.

Compleet inzicht in je logistiek met Exact voor Logistiek

Exact voor Logistiek

Compleet inzicht in je logistiek

Met Exact voor Logistiek sluiten de inkoop, verkoop, voorraad, magazijnbeheer en distributie perfect op elkaar aan.

Inzicht van lead tot loyale klant met Exact voor CRM

Exact voor CRM

Inzicht van lead tot loyale klant

De CRM software van Exact ondersteunt organisaties om duurzame relaties op te bouwen met al haar klanten en relaties.