Financiële oplossingen

Boekhouden is boekhouden. Zo simpel is het. In de basis verandert daar niets aan. Qua software zijn het de details en de gebruikservaring die het verschil maken. De kern van onze financiële oplossing is daarom Exact Software, versterkt met bewezen oplossingen van onze partners. Met dit portfolio zorgen wij voor een vlekkeloze ervaring waarmee alle financiële uitdagingen worden overwonnen.

Exact voor Financiën

Exact voor Financiën

De financiële software van Exact ondersteunt het MKB, grotere ondernemingen en non-profit organisaties met een feilloze administratie. Door de volledige integratie van alle financiële processen optimaliseert Exact je efficiëntie én heb je alle informatie om de juiste strategische beslissingen te nemen. De gebruiksvriendelijke software Exact voor Financiën vermindert handmatig werk, garandeert accurate gegevens en zorgt voor operationele compliance en controle. Van budgettering en inkoopmanagement tot financiële projectadministratie met geïntegreerde analyses, en van internetbankieren tot digitale facturatie. Met Exact voor Financiën krijg je compleet financieel inzicht. 

Ontdek Exact voor Financiën
Digitaliseren inkomende facturen met Scan Sys ImageCapture

Digitalisering inkomende facturen

Krijg grip op de verwerking van inkomende facturen met de slimme scan en herken software Scan Sys ImageCapture. ImageCapture scant alle inkomende digitale en papieren facturen, herkent direct de factuurgegevens en boekt de factuur vervolgens automatisch in de juiste administratie. Deze intelligente software sluit naadloos aan op Exact voor Financiën en geeft administrateurs een krachtige oplossing om alle inkomende facturen in een handomdraai te verwerken.

Ontdek Scan Sys
Realtime rapportage met Sumatra rapportagesoftware

Real-time rapportage

Altijd inzicht in de belangrijkste financiële informatie binnen het bedrijf? Met Sumatra rapportage software heb je altijd realtime inzicht in de cruciale data. De rapportage software van Sumatra creëert overzichten in de vorm van verschillende dashboards. Deze dashboards geven in één oogopslag inzicht in standaardoverzichten als de balans of de winst- en verliesrekening, maar heeft ook de mogelijkheid om zelf overzichten samen te stellen die cruciaal zijn voor jouw organisatie. Sumatra werkt daarnaast perfect samen met Exact Synergy en Exact Globe om het maximale rendement uit je financiële bedrijfssoftware te halen.

Ontdek Sumatra

Maak de financiële oplossing compleet

Verregaande automatisering van bedrijfsprocessen met Orbis TaskCentre

Verregaande automatisering van bedrijfsprocessen

Ga een stap verder in automatiseren. Orbis TaskCentre zorgt voor integratie tussen verschillende systemen en brengt je bedrijf dichter bij elkaar.

Onvoorstelbare ontdekkingen in je data door Qlik Sense

Onvoorstelbare ontdekkingen in je data

Alle data inzichtelijk maken binnen je bedrijf? Met Qlik Sense maak je eenvoudig flexibele en interactieve visualisaties van alle financiële data.

Volledige controle over je uitgaven met ProActive

Volledige controle over al je uitgaven

Grip op alle zakelijke uitgaven? Met de ProActive Spend Cloud beheer je alle financiële processen van inkoop tot declaraties.