Onze blije klanten

Met trots laten wij graag zien met welke organisaties wij zaken doen en hoe wij ze verder hebben geholpen. Kun je niet vinden wat wat je zoekt? Aarzel dan niet contact op te nemen! Met meer dan 800 klanten kunnen wij je altijd in contact brengen met een organisatie die jou alles kan vertellen over de ervaringen met ComputerPlan. We helpen je graag verder.

MEE Rotterdam Rijnmond is al jarenlang een blije klant van ComputerPlan

Een goede basis voor een complex primair proces

MEE Rotterdam Rijnmond ondersteunt mensen met een beperking met het doel deze mensen zelfstandiger te maken. De organisatie maakte gebruik van een maatwerkoplossing die niet meer werd onderhouden. Ze hadden behoefte aan een standaard oplossing voor de ondersteuning van het complexe primaire proces en de transparante verslaglegging daarvan. MEE maakte al gebruik van Exact Globe en koos ervoor om Exact Synergy te implementeren en te integreren. Met uitgebreide opties voor HRM, CRM voor het cliëntdossier, urenregistratie, document management en de managementfunctionaliteit voor rapportages.

Download referentverhaal
Hoe Duinrell real-time informatie uit Exact haalt

Hoe Duinrell real-time informatie uit Exact haalt

Duinrell werkt al sinds 1996 met Exact Software via ComputerPlan. In al deze jaren vertrouwd Duinrell haar financiële administratie aan Exact Software. Door Sumatra Software aan de financiële administratie in Exact Software te koppelen krijgt Duinrell met één druk op de knop het meest recente overzicht van haar financiële data. In het referentverhaal lees je precies hoe Duinrell dit succesvol uitvoert.

Bekijk het hele referentverhaal van Duinrell
De financiële basis van het Prinses Beatrix Spierfonds

De financiële basis van het Prinses Beatrix Spierfonds

Het Prinses Beatrix Spierfonds heeft één doel: alle spierziekten de wereld uit helpen. In deze strijd is het financieren en stimuleren van wetenschappelijk onderzoek het belangrijkste wapen. Deze strijd voert het Spierfonds al jaren met Exact Software als basis voor de financiële processen. De volledige financiële administratie van deze stichting wordt namelijk in Exact Globe gevoerd. Hierdoor heeft de stichting inzicht in de vastlegging van ontvangen gelden én de uitgaven aan wetenschappelijk onderzoek. Door Exact Software weet het Prinses Beatrix Spierfonds precies hoe zij er financieel voor staan in de strijd tegen alle spierziekten!

flugel-logo-blok-0

Flügel maakt van Exact een feestje

Flügel is de grootste en bekendste party drink van Europa en onderdeel van de FLS Company. De FLS Company is eigenaar van verschillende drankmerken en vertrouwt in haar bedrijfsvoering op de financiële software van Exact Globe. Daarnaast worden binnenkort alle inkomende facturen digitaal verwerkt en gefiatteerd door middel van Scan Sys ImageCapture. Zodoende houdt Flügel maximale financiële grip op de lege en volle flesjes, voor een feest om nooit te vergeten.