computerplan-referent-duinrell

Opkikkeren van real-time rapportage uit Exact met Sumatra Software

Familiebedrijf Duinrell uit Wassenaar is één van de grootste attractieparken van Nederland. Met tientallen attracties, het Tikibad en een eigen vakantiepark biedt Duinrell het hele jaar door familieplezier. Jaarlijks trekken zij 1,4 miljoen bezoekers aan die zij bedienen met ruim 500 medewerkers. Wij spreken financieel directeur Job de Wild over de financiële uitdagingen die zij met Exact Software en Sumatra Software oplossen.

"Er zit veel meer achter een attractiepark dan men realiseert, in de zomer hebben we het park gevuld met 6 tot 7 duizend bezoekers die komen overnachten. Dan produceren we meer afval dan een klein dorp. Je moet je voorstellen dat we 110 hectare hebben en over het hele park onze eigen Wi-Fi. We zijn eigenlijk net Ziggo, we halen satellietzenders uit de lucht en die sturen we intern door naar al onze huisjes. Ons bedrijf gaat gewoon door na zessen en dat is super leuk. "

Duinrell haalt real-time inzicht uit Exact Software door Sumatra Software te gebruiken

Exact Software als basis voor de financiële processen

"We koppelen weinig aan Exact, want we gebruiken Exact puur voor de financiële administratie van onze centrale boekhouding. We hebben een aantal grote afdelingen waar we verschillende systemen voor gebruiken. Uit al die systemen komen dag, week en maandrapportages, dat gaat Exact in en daar rapporteren we op. Het stuk rapportage uit Exact miste ik wel echt. Dankzij Sumatra hebben we nu direct een inzichtelijk rapport. Zo weet ik precies wat we nog aan omzet moeten halen, welke kosten er nog aankomen en wat onze begroting was. Iedere maandag hebben we een vergadering en met één druk op de knop print ik het meest recente overzicht. Deze rapportages durf ik zo aan iedereen te presenteren. "

Download het hele referentverhaal

Door Sumatra Software aan de financiële administratie van Exact Software te koppelen krijgt Duinrell met één druk op de knop het meest recente overzicht van haar financiële data. Download hier het hele referentverhaal van Duinrell.

Profiteer van onze expertise

cultuur-en-recreatie-branche-3

Cultuur & Recreatie

Zet je bezoekers in de spotlights

In de Cultuur en Recreatie branche heb je te maken met hoge verwachtingen van bezoekers. Wij zetten Exact Software in om jouw bezoekers in de spotlight te zetten. 

computerplan-partner-sumatra-software-0

Sumatra Software

Real-time rapportage

Wil je inzicht in de relevante financiële data binnen je bedrijf? Met de rapportage software van Sumatra creëer je net als Duinrell overzicht door inzicht in alle data.

financial

Exact voor Financiën

Grip op financiële processen

Neem controle over alle financiële processen van begin tot eind. Met Exact voor Financiën krijg je compleet financieel inzicht.