Hoe kan ik de stabiliteit van Exact Synergy verbeteren?

Wanneer Exact Synergy vaak vastloopt, of foutmeldingen geeft, kunnen de Memory recycling instellingen van Internet Information Server (IIS) worden gebruikt om de stabiliteit te verbeteren. In deze FAQ lees je hoe je dit kunt uitvoeren, wij adviseren in onderstaande voorbeelden om de waarden op 1500 MB (of 1500000 KB) te zetten, maar de beste waarden voor een stabiele omgeving kunnen per omgeving variëren.

De oplossing:

IIS 6

Volg de volgende stappen om het "Maximum virtual memory" en "Maximum used memory" naar 1500 (MB) te zetten in IIS 6:

Stap 1: Klik op Start > Uitvoeren en open hier "INETMGR"

Stap 2: Ga naar de Application Pools, klik met de rechter muisknop op de Application Pool van Synergy Enterprise en ga naar "Properties"

Stap 3: Vink de opties "Maximum virtual memory" en "Maximum used memory" aan en zet het op 1500 MB. Klik op OK om het venster te sluiten en de wijzigingen te bewaren

IIS 7 of nieuwer

Volg de volgende stappen om de instellingen "Private Memory Limit (KB)" en "Virtual Memory Limit (KB)" op 1500000 (KB) te zetten in IIS 7 of nieuwer:

Stap 1: Klik op Start > Uitvoeren en open hier "INETMGR"

Stap 2: Ga naar de Application Pools en selecteer de Application Pool van Synergy Enterprise. Klik aan de rechter kant van het scherm op "Advanced settings..."

Stap 3: Zoek in deze lijst naar de opties "Private Memory Limit (KB)" en "Virtual Memory Limit (KB)" en zet deze op 1500000. Klik op OK om het venster te sluiten en de wijzigingen te bewaren

Nadat je de stappen voor IIS 6 of IIS 7 of nieuwe hebt gevolgt heb je de stabiliteit van de Exact Synergy omgeving vehoogt naar 1500 MB. 

Heb je vragen over dit onderwerp of heb je verdere hulp nodig?