Hoe pas ik mijn Office 365 wachtwoord aan?

In 3 stappen leggen wij uit hoe je het wachtwoord van je Office 365 account kunt aanpassen. 

Stap 1: Ga naar https://outlook.office.com en log in met je eigen e-mailadres en wachtwoord

Opmerking: Is je wachtwoord verlopen? (zo niet, ga door naar stap 2) Dan krijg je gelijk onderstaande dialoog in beeld om deze te veranderen, voer het huidige wachtwoord en je nieuwe wachtwoord in en klik vervolgens op Inloggen om je wachtwoord te wijzigen.

Stap 2: Je bent nu ingelogd in je e-mailaccount, klik rechtsboven op je Profiel en klik vervolgens op Mijn Account om naar de profielinstellingen van Office 365 te gaan.

Stap 3: Vervolgens navigeer je naar Beveiliging en Privacy en klik je daar op Wachtwoord om je wachtwoord te wijzigen. Volg de stappen op het scherm om je wachtwoord te wijzigen.

Let op: Na het wijzigen van je Office 365 wachtwoord wordt je uitgelogd van devices (zowel telefoon als computer) waar je met het oude wachtwoord bent ingelogd. Hier moet je opnieuw inloggen met je nieuwe wachtwoord om toegang te krijgen. 

Je Office 365 wachtwoord is gewijzigd. Verdere vragen over het wijzigen van je Office 365 wachtwoord? Neem dan contact op met onze ICT Support via 015- 279 89 29 of mail naar Helpdesk@computerplan.nl.

Heb je vragen over dit onderwerp of heb je verdere hulp nodig?