Met Filesharing van ComputerPlan krijgt u toegang tot bestanden vanaf elk device en kunt u deze bestanden gemakkelijk delen met uw collega’s. Deze oplossing kan als alternatief worden gezien voor DropBox of WeTransfer met als voordeel dat alle bestanden opgeslagen worden in de Nederlandse ComputerPlan Cloud omgeving. Werkt u al in onze Cloud? Dan worden al uw bestanden automatisch gesynchroniseerd met de Filesharing oplossing en kunt u deze gelijk delen!

Download de brochure >>


De Filesharing oplossing van ComputerPlan

Filesharing

Met de Filesharingoplossing heeft u altijd, overal en wanneer u maar wilt toegang tot al uw bedrijfsinformatie. Deze manier van opslag maakt het delen van informatie flexibel en zorgt ervoor dat u gemakkelijk mee kunt draaien in de digitale wereld. Deze oplossing wordt gehost in de Nederlandse serveromgeving van ComputerPlan, zo zorgen wij dat uw data altijd veilig opgeslagen staat. Groot voordeel van Filesharing is dat uw bestanden centraal opgeslagen worden en al uw medewerkers inzicht hebben in gegevens mits ze daar de juiste rechten voor hebben. Dit zorgt dat data niet op kleine eilandjes in de organisatie zit, maar centraal voor iedereen met de juiste rechten beschikbaar is.


De Filesharing oplossing van ComputerPlan is een Totaaloplossing

Toegang

Door toegang via de website, mobiele apps of een remote drive kunt u bestanden inzien via al uw devices. Hierdoor heeft u altijd inzicht in belangrijke bedrijfsgegevens mocht u bij een klant zijn of als u in het buitenland zit. Om de bestanden in te zien heeft u minimaal een gebruikersnaam en wachtwoord nodig, daarnaast is het mogelijk om Two-Factor-Authentication en pincodes per device in te stellen om toegang te krijgen tot de bestanden.


Werk samen met Filesharing van ComputerPlan

Werk samen

Filesharing maakt het mogelijk om veilig documenten te delen en deze real-time in te kijken. De oplossing werkt via een mappen en rollenstructuur. Door de rollenstructuur is het mogelijk om bepaalde bestanden af te schermen voor gebruikers die geen toegang tot deze gegevens moeten hebben. Daarnaast kunnen groepen aangemaakt worden om als afdeling al de informatie inzichtelijk te hebben. Delen met externen is ook mogelijk met behulp van tijdelijke links of  documenten in te stellen als ‘alleen bekijken’.

 


Totale controle

In de oplossing is het mogelijk om een administrator(en) aan te wijzen die inzicht hebben in de gebruikers, de toegang van de gebruikers, de verbonden devices en de analytics achter de oplossing. Door goede functionaliteiten qua Data Loss Prevention is het mogelijk om remote een gebruiker te verwijderen of blokkeren mocht een device gestolen zijn, worden automatisch back-ups gegenereerd, worden er oneindig veel versies van bestanden gemaakt om in te zien en kunnen per ongeluk verwijderde bestanden worden teruggezet. Hierdoor heeft u altijd de totale controle over uw bestanden.


Filesharing van ComputerPlan is schaalbaar en flexibel

Schaalbaar en flexibel maandmodel

Filesharing is beschikbaar in een flexibel maandmodel die met uw organisatie meegroeit. Per maand is het aantal gebruikers gemakkelijk aan te passen op basis van uw behoefte. U kunt al gebruik maken van de Filesharing oplossing voor slechts €7,50 per gebruiker per maand, met een minimum van vijf licenties.


Meer weten?

In onderstaande download krijgt u meer informatie over de Filesharing oplossing. Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Download de brochure >>