Kennispartner in ICT

Wij krijgen al meer dan 35 jaar energie door ondernemers te helpen met hun uitdagingen op het gebied van ICT. Wij geloven dat het combineren van standaardtoepassingen die online en veilig beschikbaar zijn ondernemers helpt hun organisatie een stap verder te brengen. We zeggen wat we doen, we doen wat we zeggen. Geen verrassingen.

Wij zijn al meer dan 37 jaar kennispartner op het gebied van ICT
Meer dan 35 jaar ervaring
Wij geven inhoudelijk advies over je gehele ICT omgeving op maat
Inhoudelijk advies
Geniet van onze in-house ICT support
In-house support

ICT Diensten

Onze ICT Business Solutions zijn de basis voor samenwerking, communicatie en productiviteit

Business Solutions

Uitdagingen aanpakken

Business Solutions zijn oplossingen die je organisatie een stap verder helpen. Ze dienen als basis voor samenwerking, communicatie en productiviteit. Wij helpen je de uitdaging aan te pakken.

Onze krachtige Cloud oplossingen geven je de mogelijkheid om online te werken met al je favoriete applicaties

Cloud

Veilig online

De Cloud is voor iedereen. Ongeacht welk apparaat en welke locatie; informatie moet voor iedereen beschikbaar zijn. Hoe stap je nou over? En ga je dan naar een eigen of gedeelde Cloud? Onze kennis helpt je verder.

Onze Infrastructuur oplossingen zijn de basis van een goede ICT omgeving

Infrastructuur

On premise

Al je data altijd veilig en dichtbij. Genoeg redenen om eigen servers en netwerken te installeren en beheren. Een beproefd concept dat werkt, indien goed geconfigureerd en onderhouden. Alles in eigen hand met onze hulp.

Veilig en compleet

Met ons grote aantal ICT Add-ons maken wij je ICT omgeving veilig en compleet. Al deze add-ons hebben hun eigen toegevoegde waarde om bij te dragen aan jouw ICT omgeving.

Ondersteuning op maat

Als Microsoft Gold Partner en HP Preferred Partner zijn wij gespecialiseerd in zowel de verkoop, consultancy als support van Microsoft oplossingen, HP werkstations en infrastructuur. Bij ComputerPlan krijg je de soft- en hardware van grote bedrijven, met het persoonlijke contact van een klein bedrijf. Ondersteuning op maat voor het beheer, de implementatie en het doorgroeien met de juiste ICT. Ons enthousiaste team van pure ICT-professionals is je graag van dienst. 

Geniet van onze ondersteuning
Beheer op maat voor jouw ICT omgeving
Beheer
Optimaliseer met de juiste doorgroeimogelijkheden
Optimaliseer
Groei moeiteloos door met je ICT
Groei door
Draai alle Exact applicaties moeiteloos in onze ComputerPlan Cloud, geïntegreerd én online

Exact Software in de Cloud

De ComputerPlan Cloud maakt het mogelijk om alle Exact-applicaties én Exact add-ons te draaien in de Cloud. Nooit meer zorgen maken over software updates, problemen met servers of beveiliging. Log waar en wanneer je maar wilt in op je eigen vertrouwde omgeving. Geniet van de rust in de ComputerPlan Cloud: Helemaal in de wolken door de krachtige combinatie met Exact Software. 

Ontdek Exact in de Cloud

Profiteer van onze ICT expertise

Advies nodig over ICT diensten? Onze experts denken graag met je mee. Vul onderstaand formulier in om met één van onze ICT-experts in contact te komen.