Oplossingen die je verder brengen

Business Solutions zijn oplossingen die je organisatie een stap verder helpen. Ze dienen als basis voor samenwerking, communicatie en productiviteit. Wij helpen je de uitdaging aan te pakken met bewezen oplossingen als Microsoft 365, Power BI en Microsoft Azure.

Al onze Business Solutions

Benut de productiviteit van Microsoft 365 door Office te combineren met de geavanceerde technologie van Microsoft

Microsoft 365

Beter samenwerken

Werk beter samen door de beste productiviteit van Office 365 te combineren met de geavanceerde technologie van Microsoft.

Laat je data tot leven komen met Power BI

Power BI

Breng data tot leven

Transformeer je bedrijfsgegevens tot krachtige visuals en rapportages om je organisatie naar een hoger niveau te tillen.

De Cloud voor iedereen, met Microsoft Azure geniet je van unieke softwaremogelijkheden

Microsoft Azure

Cloud voor iedereen

Hoe klein of groot je organisatie ook is, de Cloud is voor iedereen. Laat je verbazen door de mogelijkheden en snelheid van Microsoft Azure.

Stap over naar de Cloud om overal te kunnen werken op de veilige ComputerPlan Cloud

Overstappen naar de Cloud

Klaar om over te stappen naar de Cloud? Door Cloud technologie in te zetten voor jouw organisatie bevorder je de flexibiliteit van je medewerkers. Wij zetten je huidige omgeving en programmatuur moeiteloos over naar onze ComputerPlan Cloud. Werk altijd in je eigen vertrouwde omgeving met de programma's die je gewend bent, centraal én online.

Stap over naar de Cloud
De juiste Infrastructuur als basis van je ICT omgeving

Infrastructuur als basis van ICT

Al je data altijd veilig en dichtbij. Genoeg redenen om eigen servers en netwerken te installeren en beheren. Een beproefd concept dat werkt, indien goed geconfigureerd en onderhouden. Alles in eigen hand met onze hulp. Wij geven je graag advies over servers, werkplekken, print -en scan oplossingen, netwerkapparatuur, telefonie en Microsoft licenties.

Ontdek onze Infrastructuur