Microsoft 365 oplossingen

 In het ideale scenario werkt je hele organisatie gemakkelijk en snel samen. Door Microsoft 365 worden afdelingen verbonden. Met geweldige functionaliteiten en ontelbare mogelijkheden werken je medewerkers sneller, slimmer en waar ze maar willen. Microsoft 365 geeft organisaties de tools om samen meer te bereiken.

Productiever werken door Office 365 producten Word, Excel en PowerPoint

Productiever werken door Office 365

Met Office 365 krijg je het office-pakket dat je gewend bent met vertrouwde programma's als Microsoft Word, Excel en PowerPoint, alleen nu met extra functies om samen meer gedaan te krijgen. Office 365 maakt je onafhankelijk. Onafhankelijk van plaats, tijd, platform, device en team. Iedere gebruiker kan Office 365 op vijf verschillende devices installeren, waar je ook bent, verder werken kan altijd en is altijd veilig. 

 • Tekstverwerking met Word
 • Data verwerken in Excel
 • Prachtige presentaties via PowerPoint
Beheer altijd je e-mail en planning via Outlook en Skype voor bedrijven

Beheer altijd je e-mail en planning via Outlook en Skype

In Microsoft 365 is het mogelijk om al je teams en bronnen samen te brengen. Door Outlook krijg je uitgebreide agenda en e-mail mogelijkheden om contact te leggen met klanten, collega’s en leveranciers. Daarnaast krijg je door aanvullende software, als Skype voor Bedrijven de tools om nóg beter te communiceren.

 • E-mail en planning in Outlook
 • Chatten en videogesprekken in Skype voor Bedrijven
Overal toegang tot alle Office bestanden met opslag via OneDrive

Overal toegang tot alle Office bestanden met OneDrive

Met Cloud opslag via OneDrive ben je in staat om overal te werken. In Microsoft 365 krijg je 1 TB aan opslag om al je bestand op te slaan. Dit maakt het mogelijk om altijd en overal je bestanden te beheren, aan te passen of door te sturen. De uitgebreide functies binnen Microsoft 365 geven je de tools om overal real-time samen te werken.

 • Cloud opslag via OneDrive
Innovatieve en veilige software met de Operating systems van Microsoft

Innovatieve en veilige besturingssysteem Windows 10

Microsoft 365 draait op het nieuwste en veiligste besturingssysteem van Microsoft: Windows 10 Pro. Binnen Windows 10 Pro heb je uitgebreide mogelijkheden om je bedrijf veiliger te maken. Bepaal zelf wie toegang heeft tot je zakelijke gegevens en stel een beleid op voor de omgang met bestanden. Met Microsoft 365 wapen je medewerkers tegen de gevaren op het web en profiteren zij van de nieuwste functies en beveiligingsupdates. 

 • Windows 10 Pro besturingssysteem
 • Professionele beveiligingsmogelijkheden
Begin met beter samenwerken door de Microsoft 365 te gebruiken binnen jouw bedrijf

Begin met beter samenwerken met Microsoft 365

Met Microsoft 365 werk je productiever, veiliger en altijd up-to-date op de laatste versie. In Microsoft 365 is het volgende inbegrepen:

 • Productiever werken door Microsoft Office (Word, PowerPoint en Excel)
 • E-mailen en agenda (Outlook en Exchange)
 • Bestandsopslag vanaf elke locatie tot 1 TB
 • Windows 10 Pro besturingssysteem
 • Professionele beveiliging van al je systemen
Plan een afspraak in

Krachtig in combinatie met

Laat je verbazen door de mogelijkheden en snelheid van Microsoft Azure, de Cloud voor iedereen

Microsoft Azure

De Cloud voor iedereen

Hoe klein of groot je organisatie ook is, de Cloud is voor iedereen. Laat je verbazen door de mogelijkheden en snelheid van Microsoft Azure.

Breng je data tot leven met Power BI

Power BI

Breng data tot leven

Altijd weten wat er speelt binnen je organisatie? Met krachtige Power BI transformeer je data naar fraaie visuals en rapportages.

Wij zijn kennispartner voor Exact Software financieel, logistiek, projectmanagement, CRM, HRM & Salaris en Service management

Exact Software

Complete bedrijfssoftware

Als eerste Exact Software partner ooit hebben wij expertise op het gebied van finance, logistiek, projectmanagement, CRM, HRM & salaris én service management.