Krachtige Cloud software

De cloud is voor iedereen. Ongeacht welk apparaat en welke locatie, informatie moet voor iedereen beschikbaar zijn. Hoe stap je nou over? En ga je dan naar een eigen of gedeelde cloud? Onze kennis helpt je verder. De ComputerPlan cloud maakt het mogelijk om al je applicaties altijd dichtbij te hebben. Zo log je altijd en overal in op je eigen vertrouwde omgeving.

De ComputerPlan Cloud is een betrouwbare omgeving die altijd up-and-running is
Betrouwbaar en altijd up-and-running
De ComputerPlan Cloud biedt een ongeëvenaarde omgeving door de snelheid van Microsoft Azure
Snelle omgeving
De ComputerPlan Cloud biedt beveiliging tegen alle gevaren van het web
Veilig tegen de gevaren van het internet

Onze ComputerPlan Cloud

Werk altijd en overal in de ComputerPlan Cloud

Online werken

Altijd en overal online werken

Altijd en overal kunnen werken is vandaag de dag een vereiste. Online werken geeft je de tools die je nodig hebt om effectief te kunnen werken, in de cloud.

Draai al je Exact applicaties moeiteloos in de Cloud

Exact in de Cloud

Alle Exact applicaties overal beschikbaar

Log waar en wanneer je maar wilt in op je eigen vertrouwde Exact omgeving door al je Exact applicaties onder te brengen in de ComputerPlan Cloud.

Werk op al je eigen vertrouwde software met Maatwerk in de Cloud

Maatwerk in de Cloud

Al je software in de Cloud

Doordat de ComputerPlan Cloud haar eigen applicatieserver heeft, is het mogelijk om al je softwarepakketten te centraliseren in de cloud.

De ComputerPlan Cloud draait op de vertrouwde basis van Microsoft Azure

Wij vertrouwen op Microsoft Azure

De ComputerPlan Cloud is gebouwd op Microsoft Azure. Leg de focus op innovatie van de ICT omgeving in plaats van beheer op infrastructuur. Met Microsoft Azure wordt voor iedereen in de organisatie een online werkplek gecreëerd, met innovaties en een zorgeloze ervaring die niet bij een on-premise omgeving voor handen is. Laat je verbazen door de mogelijkheden en snelheid van Microsoft Azure.

Ontdek Microsoft Azure
Stap over naar de Cloud om altijd en overal veilig te kunnen werken

Overstappen naar de Cloud

Klaar om over te stappen naar de cloud? Door cloud technologie in te zetten voor jouw organisatie bevorder je de flexibiliteit van je medewerkers. Wij zetten je huidige omgeving en programmatuur moeiteloos over naar onze ComputerPlan Cloud, dan werk je altijd in je eigen vertrouwde omgeving met de programma's die je gewend bent centraal én online.

Stap over naar de Cloud

Profiteer van onze Cloud expertise

Ben je klaar om over te stappen naar de cloud? Onze experts denken graag met je mee. Vul onderstaand formulier in om met één van onze experts in contact te komen.