Draai al je vertrouwde bedrijfssoftware en programma in de ComputerPlan Cloud met Maatwerk in de Cloud

Maatwerk in de Cloud

Het liefst werk je altijd in je eigen vertrouwde omgeving, met de programma's die je gewend bent. Maatwerk in de Cloud maakt dit mogelijk. De krachtige combinatie van onze eigen applicatieservers en Microsoft Azure maakt het mogelijk om al je programma's over te zetten naar de cloud. Zo heb je altijd toegang tot de bedrijfssoftware, browsers, muziekprogramma's en applicaties die je gewend bent. Met Maatwerk in de Cloud integreer je alle bedrijfssoftware en eigen programma's, centraal én online.

Draai al je vertrouwde bedrijfssoftware en programma in de ComputerPlan Cloud met Maatwerk in de Cloud

Al je vertrouwde software in de Cloud

Maatwerk in de Cloud zorgt dat al je vertrouwde software beschikbaar wordt in de ComputerPlan Cloud. Wij zetten je huidige omgeving, programmatuur en bedrijfssoftware moeiteloos over naar de Cloud. Vanaf je eigen dashboard heb je toegang tot alle applicaties die je gewend bent, maar dan online in de veilige ComputerPlan Cloud omgeving. Onze ICT- specialisten zorgen gelijk dat de omgeving aan al de eisen van een moderne werkplek voldoet. Met de standaard beveiligingssoftware en periodieke back-ups werk je in een veilige en complete omgeving.

Cloud software op maat voor jouw situatie met Maatwerk in de Cloud

Cloud software op maat voor jouw situatie

Met Maatwerk in de Cloud is al de software die je gewend bent volledig geïntegreerd én online. Door te kiezen voor Maatwerk in de Cloud krijg je de volgende voordelen:

  • Microsoft Azure Account
  • Office 365 licentie om beter samen te werken
  • Remote desktop om altijd en overal in te loggen
  • Software en programma's altijd beschikbaar in de Cloud
  • Legacy software volledig te integreren
Plan een afspraak in

Krachtig in combinatie met

Wij zijn kennispartner voor financieel, logistiek, projectmanagement, CRM, HRM & Salaris en Service management

Exact Software

Complete bedrijfssoftware

Voor elke oplossing is Exact Software de kern, waarbij wij de mogelijkheid geven om de standaard software verder uit te breiden met waardevolle toevoegingen.

Werk centraal én online door over te stappen naar de ComputerPlan Cloud

Overstappen naar de Cloud

Werk centraal én online

Klaar om over te stappen naar de Cloud? Wij zetten je huidige omgeving en programmatuur moeiteloos over naar onze ComputerPlan Cloud.

Breng data tot leven met krachtige Power BI

Power BI

Laat je data tot leven komen

Altijd weten wat er speelt binnen je organisatie? Met krachtige Power BI transformeer je data naar fraaie visuals en rapportages.