ICT ondersteuning op maat

Als Microsoft Gold Partner en HP Preferred Partner zijn wij gespecialiseerd in zowel de verkoop, consultancy als support van Microsoft oplossingen, HP werkstations en infrastructuur. Bij ComputerPlan krijg je de soft- en hardware van grote bedrijven, met het persoonlijke contact van een klein bedrijf. Ondersteuning op maat voor het beheer, de implementatie en het doorgroeien met de juiste ICT. Ons enthousiaste team van pure ICT-professionals staat voor je klaar.

ict-services-op-maat

ICT advies op maat voor jouw organisatie

We leven momenteel in een digital age waarin bijna dagelijks nieuwe innovaties op de markt komen. Als organisatie is het noodzaak om bij te blijven, want een goede ICT omgeving is de basis voor elke hedendaagse organisatie. Bij ComputerPlan denken we graag met je mee over de invulling van de totale ICT omgeving, van infrastructuur tot Cloud software. We kijken samen naar de behoeften van jouw business:

  • Waar zitten de zwakke plekken?
  • Waar is verbetering noodzakelijk?
  • Wat is noodzakelijk om een stabiele ICT omgeving te realiseren?

Na de inventarisatie koppelen we deze behoeften aan de verschillende oplossingen en mogelijkheden die wij bieden, om zo tot een advies te komen die aan jouw wensen voldoet.

Onze aanpak gaat verder dan alleen een succesvolle implementatie

Samen naar een succesvolle implementatie

Kennis is van absolute noodzaak binnen de ICT. Wat nu de beste oplossing lijkt kan binnen korte tijd alweer achterhaald zijn. Daarom is op een efficiënte en strategische manier omgaan met ICT en automatisering van groot belang voor alle bedrijfsprocessen. Bij de implementatie van een ICT omgeving gebruiken we de hard -en software die future-proof zijn en mee kunnen groeien met jouw organisatie. Onze consultants kijken naar de beste oplossing voor jouw organisatie, samen naar een succesvolle implementatie van krachtige ICT. Na de implementatie werken we nauw samen om de omgeving te optimaliseren en continue te verbeteren.

Onze aanpak
photo-1534492242690-0c23c91413a9

Kennisoverdracht voor gebruik

Na het realiseren van een ICT omgeving op maat is het cruciaal dat medewerkers de kennis hebben om er mee te werken. Wij zien dit als de nazorg van een implementatie. Tijdens deze nazorg bieden wij twee dagen begeleiding, onze ICT experts komen dan bij je langs om medewerkers van de kennis te voorzien om effectief in de nieuwe omgeving te werken. Zo profiteer je van onze ICT expertise om vliegend van start te gaan in de nieuwe omgeving.

Geniet van onze ICT ondersteuning

Geniet van onze ICT ondersteuning

Na het implementeren van de ICT omgeving, kan je altijd tegen vragen of problemen aanlopen. Wij beschikken over een betrouwbaar team van Microsoft en HP gecertificeerde ICT specialisten die graag met je meedenken. Je kunt bij onze ICT helpdesk terecht voor vragen over Cloud software, servers, netwerken en werkplekken. Om je nog beter van dienst te zijn hebben wij verschillende supportovereenkomsten om ondersteuning op maat te leveren:

Ontdek onze ICT Support