ICT, Telecom en Service

ICT, Telecom en overige service verlenende bedrijven zijn meestal goed geautomatiseerd. Echter: de verschillende afdelingen worden niet altijd uitgerust met dezelfde software, maar is er een lappendeken aan oplossingen. En dit is juist de kern van het meest voorkomende probleem: eilandautomatisering.

Gegevens worden veelal meerdere keren ingevoerd of worden door koppelingen en uitwisselingen met elkaar gedeeld. De kans op fouten is hierdoor enorm. En voor bedrijven in uw sector is het van belang te werken met één geïntegreerd systeem, waardoor iedereen naar dezelfde waarheid op hetzelfde moment kan kijken. Hierdoor worden de werkprocessen optimaal ondersteund en is informatie centraal beschikbaar voor zowel medewerkers als klanten.

ComputerPlan biedt dit soort bedrijven een volledig geïntegreerde oplossing voor de verschillende bedrijfsprocessen door middel van jarenlange eigen ervaring en kennis van ICT bedrijfsprocessen. Het betreft hier veelal de volgende processen:

Spreekt dit u aan? Graag komen wij met u in contact om onze ervaringen met u te delen. U kunt ons bereiken via 015-279 89 99 of stel uw vraag via ons aanmeldformulier.