Communicatie is key voor succesvolle software-implementaties

De implementatie van een nieuw softwaresysteem is een ingrijpende verandering. Het aanpassen van financiële-, HR-, logistieke- of project gerelateerde bedrijfsprocessen nemen flink wat tijd in beslag en zijn leidend voor de manier van werken binnen de organisatie. Acceptatie van de eindgebruiker is een must, terwijl de software ook de oplossing moet zijn voor de problemen die je ervaart. Wij ondersteunen je van eerste advies, naar succesvolle implementatie tot in house-support.

Ontdek onze Exact oplossingen

Trots Exact Software kennispartner

   Exact-, Microsoft- én HP partner  

   Advies en implementatie op maat

   Eigen in-house Exact- en Microsoft support

   Expertise van Exact en al haar partner software

   Meer dan 35 jaar ervaring met ERP & ICT

Hoe implementeren wij Exact ERP Software?

Verwacht een 'nee'

Wanneer je advies krijgt, wil je namelijk niet horen dat alles kan. Door onze kennis weet je op voorhand wat onze software kan, maar vooral ook wat niet mogelijk is. Samen nemen we de wensen en eisen door, bepalen we de scope van het project en weten we wat de impact van eventuele concessies zal zijn.

Impact faseren

Draagvlak creëren en behouden is een uitdaging. Dit betekent impact minimaliseren en de implementatie faseren. Liever iets stap voor stap introduceren, dan chaos creëren door alles in één keer in productie te laten gaan. Samenwerken met een duidelijke focus en commitment van de gehele organisatie.

Puntjes op de 'i'

Na de implementatie begint het pas echt, iedereen is gefaseerd gaan werken met de nieuwe oplossing. Het is belangrijk om de lijnen kort te houden en onze helpdesk beantwoord snel al de brandende vragen. Hierna kan de omgeving in beheer en optimaliseren we de oplossing verder voor de toekomst.

Ontdek Exact Software voor jouw bedrijfsprocessen

Finance

Ontdek hoe Exact Software het hart van de financiële bedrijfsprocessen vormt en de financiën aan de primaire bedrijfsprocessen koppelt. Download de brochure voor al de mogelijkheden met Exact voor Finance. 

CRM

CRM is geen software pakket, het is een manier van werken. Download de brochure om te ontdekken hoe je klantgegevens in Exact CRM kunt uitbreiden met waardevolle commerciële, financiële of service gerichte informatie.

HRM & Salaris

HRM & Salaris zijn twee verschillende werelden die toch met elkaar zijn verbonden. Download de brochure om te ontdekken hoe je Exact Software kunt inzetten van werving & selectie tot het betalen van je medewerkers.

Projectmanagement

Stroomlijn al de projecten en uren binnen de organisatie met feilloze facturatie. Ontdek hoe je met behulp van Exact Software de beste service aan je klanten kunt geven, terwijl je zelf inzicht hebt in projecten en uren.

Logistiek

Door klantverwachtingen en digitalisering verandert de logistiek continue. Ontdek hoe Exact Software de logistieke- en financiële processen integreert en jouw organisatie de inzichten geeft om te blijven presteren.

Business Cloud

Steeds meer organisaties vinden de route naar de cloud en plukken hun voordelen van Exact Software in de Cloud. Ontdek hoe Exact Software online beschikbaar wordt door te hosten in onze ComputerPlan Business Cloud. 

Download Business Cloud brochure

ComputerPlan: de enige Exact Gold partner in Zuid-Holland

Enterprise Resource Planning (ERP) software is een belangrijke schakel om bedrijfsprocessen effectief in te richten. Wij geloven al meer dan 35 jaar dat Exact Software voor iedere mkb organisatie van toegevoegde waarde is. Als eerste en enige Exact Gold partner in Zuid-Holland met klanten in o.a. Delft, Den Haag, Rotterdam, Dordrecht, Leiden, Spijkenisse, Gouda, Breda, Tilburg en Roosendaal leveren en implementeren we Exact ERP Software voor Finance, CRM, HRM & Salaris, Projectmanagement en Logistiek, on-premise of in onze eigen Business Cloud.

 

Neem contact op

Op zoek naar een Exact Software implementatie-partner in Zuid-Holland? 

 

Vragen? Neem gerust contact met ons op!

Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.