26/28-06-2018- Inspiratiesessie: Haal meer uit Exact Synergy

Gebruikt u slechts een klein deel van Exact Synergy? Dan is het hoog tijd om de mogelijkheden van deze krachtige bedrijfssoftware te ontdekken! In deze inspiratiesessie nemen wij u mee in de eindeloze mogelijkheden die Exact Synergy bied. Van best practices naar additionele oplossingen tot de laatste vernieuwingen, bent u klaar om de volledige potentie van Exact Synergy te benutten? 

Dit evenement is al geweest, hieronder kunt u het kennisdocument downloaden.

Download het kennisdocument >>


Het programma

In 2,5 uur tijd laten wij u zien hoe u de potentie van Exact Synergy kunt benutten. Tijdens de sessie vertellen wij u meer over de volgende onderwerpen:

Wat kan er allemaal in Exact Synergy?
Exact Synergy is de oplossing die bedrijfsprocessen aan elkaar verbindt. Van CRM tot HRM, er zijn genoeg mogelijkheden om de software voor uw bedrijf in te zetten. Wij laten u zien waar Exact Synergy uit bestaat en hoe u dit in uw bedrijf kunt inzetten.

Breid Exact Synergy uit!
De kracht van Exact Synergy is dat het gemakkelijk uit te breiden is met simpele oplossingen die de software nóg effectiever maken. Tijdens de sessie introduceren wij verschillende oplossingen die Exact Synergy completer maken.

Een gepersonaliseerde Exact Synergy omgeving
Heeft u specifieke processen die u wilt inrichten in Exact Synergy? Wij laten uw zien hoe u zelf uw omgeving in kunt richten met de mogelijkheid om onbeperkt entiteiten toe te voegen in een eigen inrichting.

Rapportages op maat
Informatiemanagement is vandaag de dag essentieel binnen elk bedrijf. Met de juiste rapportagesoftware creëert u inzicht door de gegevens uit Exact Synergy te verzamelen in één rapportage.