Onze blije klanten

Met trots laten wij graag zien met welke organisaties wij zaken doen en hoe wij ze verder hebben geholpen. Kun je niet vinden wat je zoekt? Aarzel dan niet contact op te nemen! Met meer dan 800 klanten kunnen wij je altijd in contact brengen met een organisatie die jou alles kan vertellen over de ervaringen met ComputerPlan.

Exact Software als heartbeat voor de organisatie

Storax is één van de grootste project-en handelsorganisatie voor specialistische bouwmaterialen. Vanuit het kantoor in Zwijndrecht faciliteren zij ruim 20.000 klanten met een breed productportfolio van plinten tot lamellenwanden. Het opbouwen van de hechte relatie met haar klanten, leveranciers en personeel is de rode draad die sinds de oprichting door Storax loopt. Wij spreken de huidige directeur, Mark de Man, hoe zij deze rode draad mede door slimmer werken via Exact Software, Scan Sys en Sumatra in stand weten te houden. 

Hoe Storax slimmer werkt met Exact software

Hoe Duinrell realtime informatie uit Exact haalt

Duinrell werkt al sinds 1996 met Exact Software via ComputerPlan. In al deze jaren vertrouwt Duinrell haar financiële administratie aan Exact Software toe. Door Sumatra Software aan de financiële administratie in Exact Software te koppelen krijgt Duinrell met één druk op de knop het meest recente overzicht van haar financiële data. In het referentverhaal lees je precies hoe Duinrell dit succesvol uitvoert.

Hoe Duinrell realtime informatie uit Exact haalt

Opkikkeren van realtime financiële rapportage uit Exact Software met Sumatra rapportagesoftware

Exact Software als de solide basis voor de nieuwe start van UP learning

In 2015 is UP learning eigenlijk een ander bedrijf geworden, doordat een deel van de organisatie verkocht was. Sinds die tijd is UP learning een omslag aan het maken om zich volledig te focussen op diensten rondom e-Learning en Learning management. Vervolgens zijn zij binnen drie maanden live gegaan met Financieel, CRM, HRM en PSA. 

Ontdek hier het verhaal van UP learning

De financiële basis van het Prinses Beatrix Spierfonds

Het Prinses Beatrix Spierfonds heeft één doel: alle spierziekten de wereld uit helpen. In deze strijd is het financieren en stimuleren van wetenschappelijk onderzoek het belangrijkste wapen. Deze strijd voert het Spierfonds al jaren met Exact Software als basis voor de financiële processen. De volledige financiële administratie van deze stichting wordt namelijk in Exact Globe gevoerd. Hierdoor heeft de stichting inzicht in de vastlegging van ontvangen gelden én de uitgaven aan wetenschappelijk onderzoek. Door Exact Software weet het Prinses Beatrix Spierfonds precies hoe zij er financieel voor staan in de strijd tegen alle spierziekten!

De financiële basis van het Prinses Beatrix Spierfonds

Flügel maakt van Exact software een feestje

Flügel maakt van Exact een feestje

Flügel is de grootste en bekendste party drink van Europa en onderdeel van de FLS Company. De FLS Company is eigenaar van verschillende drankmerken en vertrouwt in haar bedrijfsvoering op de financiële software van Exact Globe. Daarnaast worden binnenkort alle inkomende facturen digitaal verwerkt en gefiatteerd door middel van Scan Sys ImageCapture. Zodoende houdt Flügel maximale financiële grip op de lege en volle flesjes, voor een feest om nooit te vergeten.