LivePlan Remote Beheer

Wij hebben al onze remote beheersdiensten gebundeld in één dienst: LivePlan.

“LivePlan” betekent de balans vinden tussen inspanning en ontspanning. ICT zaken horen niet tot de kernactiviteiten van uw organisatie. Zorgen over continuïteit, onderhoud en beheer kunnen leiden tot een behoorlijke extra inspanning en de balans van het LivePlan verstoren. Die zorgen zijn niet nodig.

Beheer is niet alleen het oplossen van storingen, maar ook het uitvoeren van verzoeken. U moet hierbij denken aan het aanmaken van nieuwe gebruikers, het installeren van nieuwe software en het aanpassen van instellingen, zodat ze optimaal aansluiten bij de ICT behoeftes van uw bedrijf.

Belangrijkste voordelen van LivePlan

  • Per maand opzegbaar, dus geen langlopende contracten
  • Dagelijkse Antivirus en backup controle
  • Automatische installatie van de belangrijkste updates
  • Belangrijkste hardware wordt continue bewaakt
  • Storingen en verzoeken worden meteen opgepakt
  • Een goed werkende ICT omgeving verhoogt de productiviteit

LivePlan is het beste wat u voor deze prijs kunt krijgen op het gebied van bewaking, support en beheer op afstand.

Wij leveren LivePlan in drie varianten: Basis, Plus en Pro. Binnen alle varianten zijn de geautomatiseerde werkzaamheden identiek, alleen verschilt de te besteden tijdsduur in geval van storingen, aanpassingen of helpdesk vragen binnen het contract.

Spreekt dit u aan? Graag komen wij met u in contact om onze ervaringen met u te delen. U kunt ons bereiken via 015-279 89 99 of stel uw vraag via ons aanmeldformulier.