Managementadvies & financiële dienstverlening

Als organisatie werkzaam op het gebied van managementadvies & financiële dienstverlening wilt u zich vooral bezig houden met uw dienstverlenende activiteiten. Naast het feit dat de service naar uw klanten toe hoog in het vaandel moet staan, spelen verschillende structurele uitdagingen een rol.

Het is bijvoorbeeld van belang om voldoende inzicht te hebben in de prijs en winstbijdrage van projecten, onderscheidend vermogen te creëren in de markt en bekwame professionals aan te trekken. Hiervoor zijn creatieve en moderne oplossingen een must. De toenemende druk op de bruto marge van projecten dwingt organisaties daarnaast haar processen efficiënter te maken en daarmee het bedrijfsresultaat op peil te houden.

ComputerPlan heeft een complete en effectieve oplossing op basis van standaard software voor het beheren van uw relaties, documenten en projecten. Natuurlijk kunnen hierbij ook de administratieve taken op eenvoudige wijze worden uitgevoerd door uw medewerkers. Onze oplossingen zijn gericht op:

Financiele administratie
Klantgericht werken
Kosten verlagen, omzet verhogen
Efficiënte bedrijfsvoering
Urenverantwoording
Documentbeheer

Spreekt dit u aan? Graag komen wij met u in contact om onze ervaringen met u te delen. U kunt ons bereiken via 015-279 89 99 of stel uw vraag via ons aanmeldformulier.