Kennispartner in Microsoft & ICT

Wij krijgen al meer dan 35 jaar energie door ondernemers te helpen met hun uitdagingen op het gebied van Microsoft & ICT. Wij geloven dat het combineren van standaardtoepassingen die online en veilig beschikbaar zijn ondernemers helpt hun organisatie een stap verder te brengen. We zeggen wat we doen, we doen wat we zeggen. Geen verrassingen.

Meer dan 35 jaar ervaring
Inhoudelijk advies
In-house support

Ondersteuning op maat

Als Microsoft Gold Partner en HP Preferred Partner zijn wij gespecialiseerd in zowel de verkoop, consultancy als support van Microsoft oplossingen, HP werkstations en infrastructuur. Bij ComputerPlan krijg je de soft- en hardware van grote bedrijven, met het persoonlijke contact van een klein bedrijf. Ondersteuning op maat voor het beheer, de implementatie en het doorgroeien met de juiste ICT. Ons enthousiaste team van pure ICT-professionals is je graag van dienst.

Geniet van onze ondersteuning

Beheer
Optimaliseer
Groei door

Exact Software in de Cloud

De ComputerPlan Cloud maakt het mogelijk om alle Exact-applicaties én Exact add-ons te draaien in de Cloud. Nooit meer zorgen maken over software updates, problemen met servers of beveiliging. Log waar en wanneer je maar wilt in op je eigen vertrouwde omgeving. Geniet van de rust in de ComputerPlan Cloud: Helemaal in de wolken door de krachtige combinatie met Exact Software. 

Ontdek Exact in de Cloud

Profiteer van onze Microsoft & ICT expertise

Advies nodig over Microsoft & ICT? Onze experts denken graag met je mee. Vul onderstaand formulier in om met één van onze ICT-experts in contact te komen.

Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.