Krachtige Cloud software

De cloud is voor iedereen. Ongeacht welk apparaat en welke locatie, informatie moet voor iedereen beschikbaar zijn. Hoe stap je nou over? En ga je dan naar een eigen of gedeelde cloud? Onze kennis helpt je verder. De ComputerPlan cloud maakt het mogelijk om al je applicaties altijd dichtbij te hebben. Zo log je altijd en overal in op je eigen vertrouwde omgeving.

Betrouwbaar en altijd up-and-running
Snelle omgeving
Veilig tegen de online gevaren

Onze ComputerPlan Cloud

Wij vertrouwen op Microsoft Azure

De ComputerPlan Cloud is gebouwd op Microsoft Azure. Leg de focus op innovatie van de ICT omgeving in plaats van beheer op infrastructuur. Met Microsoft Azure wordt voor iedereen in de organisatie een online werkplek gecreëerd, met innovaties en een zorgeloze ervaring die niet bij een on-premise omgeving voor handen is. Laat je verbazen door de mogelijkheden en snelheid van Microsoft Azure.

Ontdek Microsoft Azure

De ComputerPlan Cloud host op de vertrouwde basis van Microsoft Azure

Stap over naar de Cloud om overal te kunnen werken op de veilige ComputerPlan Cloud

Overstappen naar de Cloud

Klaar om over te stappen naar de cloud? Door cloud technologie in te zetten voor jouw organisatie bevorder je de flexibiliteit van je medewerkers. Wij zetten je huidige omgeving en programmatuur moeiteloos over naar onze ComputerPlan Cloud, dan werk je altijd in je eigen vertrouwde omgeving met de programma's die je gewend bent centraal én online.

Stap over naar de cloud

Profiteer van onze Cloud expertise

Ben je klaar om over te stappen naar de cloud? Onze experts denken graag met je mee. Vul onderstaand formulier in om met één van onze experts in contact te komen

Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.