Draai moeiteloos al je Exact applicaties in de ComputerPlan Cloud

Exact in de Cloud

In de ideale situatie draait al je bedrijfssoftware in de cloud, dan hoef je nooit meer zelf updates uit te voeren, heb je overal toegang tot je bedrijfssoftware en kan je maandelijks op- en afschalen. Beheers de kunst van gemakkelijk werken in de cloud door Exact Software te hosten in de ComputerPlan Cloud. Geniet van de rust in de cloud en wordt helemaal in de wolken door de krachtige combinatie met Exact Software.

Altijd en overal werken

In de huidige digitale wereld wil je altijd en overal kunnen werken. Online werken binnen de ComputerPlan Cloud maakt het mogelijk om op verschillende apparaten te kunnen werken, waar en wanneer je maar wilt. Een online werkplek bestaat uit een Microsoft Azure account, Office 365 licentie en de mogelijk tot remote werken via onze cloud portals. Je hebt alleen nog een Microsoft apparaat nodig om te beginnen met effectief werken.

Werk altijd en overal in de Cloud met Online Werken van ComputerPlan

Draai moeiteloos al de Exact applicaties en add-ons in de ComputerPlan Cloud

Alle Exact applicaties altijd beschikbaar

De ComputerPlan Cloud maakt het mogelijk om alle Exact applicaties én Exact add-ons te hosten in de cloud. Nooit meer zorgen maken over software updates, problemen met servers of beveiliging. Log waar en wanneer je maar wilt in op je eigen vertrouwde Exact omgeving. Jij geniet van de rust in de cloud, terwijl wij zorgen dat je bedrijfssoftware veilig op onze applicatieserver gehost wordt.

Volledig in de Cloud

Door Exact Software te hosten in de ComputerPlan Cloud krijg je een volledige oplossing om altijd en overal te kunnen werken. Exact in de Cloud bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Microsoft Azure Account
  • Office 365 licentie om beter samen te werken
  • Remote desktop om altijd en overal in te loggen
  • Exact Software en al haar add-ons op onze applicatieserver

Volledig in de Cloud draaien met de Exact Software die je nodig hebt

Krachtig in combinatie met