Host al je vertrouwde bedrijfssoftware en programma's in de ComputerPlan Cloud met Maatwerk in de Cloud

Maatwerk in de Cloud

Het liefst werk je altijd in je eigen vertrouwde omgeving, met de programma's die je gewend bent. Maatwerk in de Cloud maakt dit mogelijk. De krachtige combinatie van onze eigen applicatieservers en Microsoft Azure maakt het mogelijk om al je programma's over te zetten naar de cloud. Zo heb je altijd toegang tot de bedrijfssoftware, browsers, muziekprogramma's en applicaties die je gewend bent. Met Maatwerk in de Cloud integreer je alle bedrijfssoftware en eigen programma's, centraal én online.

Al je vertrouwde software in de Cloud

Maatwerk in de Cloud zorgt dat al je vertrouwde software beschikbaar wordt in de ComputerPlan Cloud. Wij zetten je huidige omgeving, programmatuur en bedrijfssoftware moeiteloos over naar de Cloud. Vanaf je eigen dashboard heb je toegang tot alle applicaties die je gewend bent, maar dan online in de veilige ComputerPlan Cloud omgeving. Onze ICT- specialisten zorgen gelijk dat de omgeving aan al de eisen van een moderne werkplek voldoet. Met de standaard beveiligingssoftware en periodieke back-ups werk je in een veilige en complete omgeving.

Host al je vertrouwde bedrijfssoftware en programma's in de ComputerPlan Cloud met Maatwerk in de Cloud

Cloud software op maat voor jouw situatie met Maatwerk in de Cloud

Cloud software op maat voor jouw situatie

Met Maatwerk in de Cloud is al de software die je gewend bent volledig geïntegreerd én online. Door te kiezen voor Maatwerk in de Cloud krijg je de volgende voordelen:

  • Microsoft Azure Account
  • Office 365 licentie om beter samen te werken
  • Remote desktop om altijd en overal in te loggen
  • Software en programma's altijd beschikbaar in de Cloud
  • Legacy software volledig te integreren

Krachtig in combinatie met