Altijd en overal online werken in de ComputerPlan Cloud

Altijd en overal online werken

In de huidige digitale wereld wil je altijd en overal kunnen werken. Online werken binnen de ComputerPlan Cloud maakt het mogelijk om op verschillende apparaten te kunnen werken, waar en wanneer je maar wilt. Een online werkplek bestaat uit een Microsoft Azure account, Office 365 licentie en de mogelijkheid tot remote werken via onze cloud portals. Je hebt alleen nog een Microsoft Device nodig om te beginnen met effectief werken.

Vertrouw op Microsoft Azure

De basis van onze Online werken Cloud oplossing is Microsoft Azure. Met Azure leg je de focus op innovatie van de ICT omgeving in plaats van beheer op infrastructuur. Binnen Microsoft Azure wordt voor iedereen in de organisatie een online werkplek gecreëerd, met innovaties en een zorgeloze ervaring die niet bij een on-premise omgeving voor handen is. Laat je verbazen door de mogelijkheden en snelheid van Microsoft Azure.

 

ONTDEK MICROSOFT AZURE

De ComputerPlan Cloud is gebouwd op Microsoft Azure

Werk effectief samen met Office 365 oplossingen

Effectief samenwerken met Office 365

In het ideale scenario werkt je hele organisatie gemakkelijk en snel samen. Door Office 365 worden afdelingen verbonden. Met geweldige functionaliteiten en ontelbare mogelijkheden werken je medewerkers sneller, slimmer en waar ze maar willen. Office 365 geeft organisaties de tools om samen meer te bereiken. Binnen het Online werken abonnement krijgen al je medewerkers toegang tot de gehele Office 365 suite.

Ontdek Microsoft 365

Flexibel in gebruik

Online werken binnen de ComputerPlan Cloud werkt met een flexibel maandabonnement. Dit geeft jou de mogelijkheid om gemakkelijk op- en af te schalen waar nodig, terwijl je van de voordelen van de cloud geniet. Een Online werken abonnement voor de cloud is beschikbaar vanaf €60.- per gebruiker per maand.

Werk altijd en overal effectief in de Cloud met Online werken in de ComputerPlan Cloud

Krachtig in combinatie met