Overstappen naar de cloud

Het bedrijfsleven benut al volop de mogelijkheden van de cloud, of je nu bestanden deelt via Dropbox of samen aan documenten werkt via Google Docs; voor de meeste organisaties is het de normaalste zaak van de wereld. Als het om het onderbrengen van bedrijfsprocessen gaat aarzelen organisaties nog over hun mogelijkheden, waarom overstappen naar de cloud? 

Waarom overstappen naar de Cloud?

Waarom overstappen naar de cloud?

Nu cloud technologie het bedrijfsleven heeft overgenomen is het hoog tijd om bedrijfsprocessen onder te brengen in de cloud. Door te kiezen voor cloud software worden de dagelijkse werkzaamheden van medewerkers sneller, flexibeler en veiliger. Overstappen naar de cloud geeft je de mogelijkheid om echte voordelen te behalen: altijd en overal toegang tot bedrijfssoftware en informatie die medewerkers nodig hebben om te werken, terwijl je minder kosten maakt en infrastructuur overbodig wordt. 

Profiteer van de ComputerPlan Cloud

Beheers de kunst van gemakkelijk werken door bedrijfsprocessen onder te brengen in de ComputerPlan Cloud. Door over te stappen naar de ComputerPlan Cloud krijg je de volgende voordelen:

  • Al je bedrijfsprocessen en data moeiteloos overzetten naar de Nederlandse ComputerPlan Cloud
  • Altijd, overal en op elk device werken in een betrouwbare, veilige en snelle cloud omgeving
  • Minder kosten door overbodige infrastructuur en schaalvoordelen
  • Flexibel maandabonnement per maand op- en af te schalen
  • Werk met de bedrijfssoftware en programmatuur die je gewend bent

Overstappen naar de ComputerPlan Cloud

Doe de overstap check!

Wil je overstappen naar de cloud? Doe eerst de overstap check! Een gedegen vooronderzoek is de basis van een succesvolle overstap naar de cloud. Samen inventariseren we je huidige omgeving qua infrastructuur, applicaties en programma’s. Deze situatie leggen wij naast de gewenste situatie om vervolgens een rapport op te leveren met de cloud-ready status van jouw organisatie. Vervolgens doen wij een projectvoorstel op maat met een heldere investering en realistisch tijdpad. 

Huidige situatie
Gewenste situatie
Projectvoorstel op maat

Profiteer van onze Cloud expertise

Wil je de overstap naar de ComputerPlan Cloud maken? Onze experts denken graag met je mee. Vul onderstaand formulier in om met één van onze experts in contact te komen.

Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.