Gemakkelijk en snel zakelijk bestanden delen

Met Filesharing van ComputerPlan krijg je toegang tot bestanden vanaf elk device en kun je deze bestanden gemakkelijk delen met collega’s. Werk je al in onze Cloud? Dan worden al de bestanden automatisch gesynchroniseerd met de Filesharing oplossing en kan je deze gelijk delen!

Met de Filesharingoplossing heb je altijd, overal en wanneer je maar wilt toegang tot alle bedrijfsinformatie. Deze manier van opslag maakt het delen van informatie flexibel en zorgt ervoor dat je gemakkelijk mee kunt draaien in de digitale wereld. Groot voordeel van Filesharing is dat bestanden centraal opgeslagen worden en alle medewerkers inzicht hebben in gegevens als ze daar de juiste rechten voor hebben. Dit zorgt dat data niet op kleine eilandjes in de organisatie zit, maar centraal voor iedereen met de juiste rechten beschikbaar is.

Download hier de brochure

Hoe kan ik snel en veilig bestanden delen?

 

Werk effectief samen

Filesharing maakt het mogelijk om veilig documenten te delen en deze real-time in te kijken. De oplossing werkt via een mappen en rollenstructuur. Door de rollenstructuur is het mogelijk om bepaalde bestanden af te schermen voor gebruikers die geen toegang tot deze gegevens moeten hebben. Daarnaast kunnen groepen aangemaakt worden om als afdeling al de informatie inzichtelijk te hebben. Delen met externen is ook mogelijk met behulp van tijdelijke links of documenten in te stellen als ‘alleen bekijken’.

Neem controle over al je bestanden

In de oplossing is het mogelijk om een administrator(en) aan te wijzen die inzicht heeft in de gebruikers, de toegang van de gebruikers, de verbonden devices en de analytics achter de oplossing. Door goede functionaliteiten qua Data Loss Prevention is het mogelijk om remote een gebruiker te verwijderen of blokkeren. Mocht een device gestolen zijn dan worden automatisch back-ups gegenereerd, worden er oneindig veel versies van bestanden gemaakt om in te zien en kunnen per ongeluk verwijderde bestanden worden teruggezet. Hierdoor heb je altijd de totale controle over alle bestanden. Deze oplossing is gebaseerd op FileCloud by Codelathe, waar wij Certified partner van zijn. 

Profiteer van onze Filesharing expertise

Advies nodig over het delen van zakelijke bestanden? Onze experts denken graag met je mee. Vul onderstaand formulier in om met één van onze experts in contact te komen.

Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.