Onderhoud van je ICT omgeving op maat

Onderhoud add-ons

Je wilt altijd kunnen werken in een gezonde ICT omgeving. Met onze onderhoud add-ons garanderen we dat je gehele ICT infrastructuur altijd up-to-date is om dezelfde bruikbaarheid te garanderen. Door ons preventief en proactief onderhoud kunnen wij de meeste problemen voor zijn, en anders zijn onze consultants en supportmedewerkers altijd beschikbaar.

Patch Management

ICT is continu in beweging. Elke dag komen er relevante toevoegingen of aanpassingen aan je hard-en software. Helaas is dit nooit perfect, want bugs komen redelijk vaak voor. Met Patch Management zorg je ervoor dat er verbeteringen worden doorgevoerd op onderdelen in de code die problemen veroorzaken. Onder Patch Management verstaan we:

  • Het beslissen welke patches relevant zijn voor jouw omgeving
  • Het zorgen dat de patches correct geplaatst worden
  • Het testen van alle systemen na het plaatsen van de patches

Voorkom fouten in je software door Patch Management

Proactieve monitoring zorgt dat je foutmarge drastisch verminderd

Proactieve monitoring

Je wilt altijd problemen in je ICT omgeving voorblijven. Vandaar is het cruciaal om altijd op te hoogte te zijn van ontwikkelingen in je omgeving. Met onze proactieve monitoring bieden wij rust. Zo hoef je je nooit meer zorgen te maken over problemen in je omgeving. Dit doen wij door jouw omgeving te monitoren én te beveiligen:

  • LivePlan Remote beheer
  • Online back-up van alle bestanden
  • Mail back-up van alle e-mails
  • Mail-en webfilter voor het voorkomen van malwar

Profiteer van onze ICT onderhoud expertise

Advies nodig over het onderhouden van je ICT omgeving? Onze experts denken graag met je mee. Vul onderstaand formulier in om met één van onze experts in contact te komen.

Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.