Security add-ons om je ICT omgeving te beveiligen

Security add-ons

Het beveiligen van ICT vraagt om beleid en handhaving van de opgestelde procedures. ComputerPlan kan adviseren bij de opzet, migratie en uitvoering van de verschillende security add-ons om een veilige ICT omgeving te garanderen. De security add-ons van ComputerPlan geven je de rust die je verdiend. Profiteer van de verschillende add-ons om je ICT altijd goed te beveiligen. Al de security add-ons (met uitzondering van de Password Manager) zijn opgenomen in onze LivePlan remote beheer dienst.

Beheer wachtwoorden met de Password Manager

Vandaag de dag heb je overal een wachtwoord voor nodig, je e-mail, bankzaken of om in te loggen op je werk. In de ideale situatie heb je voor elk account een eigen wachtwoord, maar helaas is dat in veel gevallen niet zo. Met de Password Manager genereer en beheer je alle wachtwoorden in één centrale database. Daardoor hoef je nog maar één (master) wachtwoord te onthouden en kan je altijd veilig inloggen met een uniek wachtwoord per account.

Beheer wachtwoorden met de Password Manager Add-on

Geen virussen meer door de Antivirus Add-on

Geen virussen meer door Antivirus

Voor organisaties is het een uitdaging om malware en virusvrij te blijven. Met Antivirus is het mogelijk om jezelf te bewapenen tegen alle gevaren van het web. De add-on is altijd up-to-date met de laatste ontwikkelingen om je organisatie te beschermen tegen elk gevaar. Antivirus heeft de volgende functionaliteiten:

  • Heuristische controle en scans
  • Real-time monitoring
  • Inplannen van deep scans voor de gehele omgeving
  • Definieer je eigen beleid omtrent servers, desktops en laptops

Zorgeloos browsen door Webfiltering

Met Webfiltering is het mogelijk om medewerkers te beveiligen tegen de gevaren op het web. De add-on zorgt ervoor dat je in controle bent over het web-gebruik van al je medewerkers. Webfiltering heeft de volgende functionaliteiten:

  • Definieer black- en whitelists voor de gehele organisatie
  • Filter internet activiteit per dag, categorie en URL
  • Schakel een agenda in om bepaalde URL's te blokken tijdens werkuren

Bescherm tegen malware met de Mailfilter add-on

Extra beveiliging met Multi-factor authenticatie

Inloggen via Multi-factor authenticatie

Multi-factor authenticatie is het fenomeen waarbij gebruikers via meerdere methoden authenticatie moeten leveren om in te loggen. Deze kan op meerdere manieren worden uitgevoerd, via kennis (iets wat alleen de gebruiker weet) of bezit (iets wat alleen de gebruiker bezit bv. Smartphone). Met Multi-factor-authenticatie is je ICT omgeving nóg beter beveiligd.

Profiteer van onze Security expertise

Advies nodig om je ICT te beveiligen? Onze experts denken graag met je mee. Vul onderstaand formulier in om met één van onze experts in contact te komen.

Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.