Print-en scan oplossingen

Printen, kopiëren of scannen is één van de basisbehoeften van elk kantoor. Elke dag printen we wel een offerte, scannen we een projectvoorstel of kopiëren we notulen, want we willen toch belangrijke zaken op papier hebben staan. Bij ComputerPlan zijn we al jarenlang HP Preferred Partner en kunnen we de laatste printers van HP aan je netwerk koppelen. Wij zorgen dat je kan printen, scannen en kopiëren in je netwerk met de nieuwste apparatuur van HP.

Als HP First Silver partner leveren wij multifunctionele HP printers.

HP printers

Als HP First Silver Partner hebben wij ruime ervaring met de multifunctionele print-en scan oplossingen van HP. De printers van HP voldoen aan de nieuwste technologie waar jij als organisatie compleet anders door kan kopiëren, scannen en printen. Maak ongeëvenaarde prints terwijl je kosten en tijd bespaart. Wij geven je graag advies over:

  • HP OfficeJet Pro printers tot 5 gebruikers
  • HP PageWide printers voor 3 tot 25+ gebruikers
  • HP LaserJet tot ongeveer 25 gebruikers

We blijven toch altijd printen

De hele wereld wordt steeds meer online, maar toch is het altijd fijn je werk op papier te hebben. Wij geloven dat printers voor iedere organisatie een toegevoegde waarde zijn, hoe klein of groot je organisatie ook is. Vandaar helpen wij je graag om printers te koppelen aan je netwerk, zodat al je medewerkers altijd beschikken over de beste printers. Met HP krijg je de techniek om altijd te kunnen blijven printen.

We blijven toch altijd printen. Print, scan of kopieer met de nieuwste printers van HP.

Profiteer van onze expertise met print- en scan oplossingen

Advies nodig over het integreren van printers in je netwerk? Wij denken graag met je mee. Vul onderstaand contactformulier in om met één van onze experts in contact te komen.

Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.