Server oplossingen

Met je eigen server op locatie is al je data altijd dichtbij en in jouw controle. Als HP Preferred Partner bieden wij de nieuwste servers van HP in combinatie met het krachtige besturingssysteem Windows Server 2016.

Met onze on-premise servers staat je data altijd dichtbij

On-premise servers

Als HP First Silver partner bieden wij je de laatste servers van HP om al je data on-premise beschikbaar te hebben. De servers van HP helpen je om de controle te nemen over de snelheid van opereren binnen je bedrijf. Door flexibel opslag te verhogen, uit te breiden of te verlagen beschik je altijd over een server op maat. Met een on-premise server van HP krijg je de volgende voordelen:

  • Flexibel up-of downgraden
  • Cloud-ready
  • Controle over opslag

Windows Server 2016

Een server moet draaien op het nieuwste en krachtigste besturingssysteem om je data te kunnen faciliteren. Met een Windows Server 2016 besturingssysteem krijg je software met ultieme beveiliging, efficiëntie en innovatie voor je on-premise server. Door gebruik te maken van een Windows Server 2016 besturingssysteem krijg je de volgende voordelen:

  • Meerdere lagen van bescherming voor werkplekken, gebruikers en het besturingssysteem
  • Automatiseer server management
  • Betaalbare high-performance opslag
  • Cloud-ready om over te zetten naar Microsoft Azure

Laat je server draaien op het nieuwste operating system Windows Server 2016

Zet Windows Server moeiteloos over naar Microsoft Azure cloud

Cloud-ready besturingssysteem

Door Windows Server 2016 te gebruiken krijg je de mogelijkheid om gemakkelijk over te stappen naar Microsoft Azure. Het overzetten van gegevens naar de public Cloud is zo geregeld. Naast het overzetten van gegevens worden je bestaande licenties overgezet naar Azure, zodat je niet meer de volle mep hoeft te betalen om over te stappen naar Microsoft Azure. Wanneer je klaar bent voor de cloud, is de transformatie zo geregeld.

Ontdek onze Business Cloud

Profiteer van onze expertise met Servers

Advies nodig over Servers of de Cloud? Onze experts denken graag met je mee. Vul onderstaand formulier in om met één van onze experts in contact te komen.

Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.