Werk sneller en slimmer samen met Microsoft Teams

Met de hele afdeling heb je een maandelijkse vergadering om de resultaten te bespreken, wie heeft eigenlijk de meest recente versie van de presentatie? En waar zijn de notulen van de vorige vergadering ook alweer? Heeft Karin al feedback gegeven op de agenda? Online samenwerken gaat bij veel organisaties niet efficiënt en hierdoor lopen projecten vertraging op. Microsoft Teams geeft de tools om optimaal samen te werken binnen Office 365. 

Microsoft Teams combineert het beste van communicatie, planning en samenwerking in één applicatie

Vind altijd wat je zoekt

Microsoft Teams is een online werkomgeving met uitgebreide chatfuncties binnen Office 365. Met Microsoft Teams krijgt je hele team toegang tot de documenten en data die zij nodig hebben, rechtstreeks in Office 365. Samen real-time werken aan Word, PowerPoint of Excel documenten zonder deze hoeven samen te voegen. Elk document dat in Teams wordt gedeeld wordt naar de Cloud opgeslagen, hierdoor werkt het hele team altijd in de meest recente versie, zonder dat zij daar naar hoeven te zoeken

Feedback in de chat

Samen werken aan projecten of documenten neemt veel tijd in beslag. Vergaderingen inplannen, de onvergetelijke feedbackrondes en het lange wachten op de uiteindelijke goedkeuring. In Microsoft Teams is het mogelijk om in een team chat, privé chat of online meeting samen aan gedeelde bestanden te werken. Hierdoor krijg je gelijk feedback, kan je deze samen verwerken en kan je meteen op goedkeuring vragen. Binnen gedeelde documenten is het ook mogelijk om een gesprek te starten, zodat de feedback altijd voor iedereen inzichtelijk is. 

Realtime feedback en chatten op documenten in Word, PowerPoint of Excel

Communiceer waar je ook bent via desktop, laptop of mobiele applicatie

Communiceren waar je ook bent

Communicatie is kéy voor succesvolle projecten. Binnen Microsoft Teams zitten uitgebreide mogelijkheden om te communiceren via chat, vergaderingen en telefoongesprekken. Zo kan je altijd de laatste updates zien via een groepschat, persoonlijke vragen stellen in een privé chat en op elk device vergaderingen starten met iedereen binnen of buiten je organisatie. 

  • Directe communicatie via chat, vergaderingen of telefoongesprekken
  • Samenwerken aan documenten in Word, Excel, PowerPoint, OneNote, SharePoint en Power BI
  • Integratie met Microsoft apps of partner apps als Trello of MailChimp
  • Sneller en slimmer samenwerken binnen al je teams 

Krachtig in combinatie met