Laat je verbazen door de mogelijkheden en snelheid van Microsoft Azure, de Cloud voor iedereen

Cloud software voor iedereen

Hoe groot of klein je ook bent, de Cloud software van Microsoft Azure is voor iedereen. Microsoft Azure biedt complete Server oplossingen en Cloud-services die het mogelijk maken om je volledige software portfolio onder te brengen in de Cloud. In de publieke Azure Cloud krijg je een plekje op onze server (IaaS & PaaS), zodat je geen eigen servers meer hoeft aan te schaffen en onderhouden. Daarnaast geeft Azure de vrijheid om al je uitdagingen aan te pakken met het brede scala aan uitbreidingsmogelijkheden. Met Microsoft Azure krijg je een Cloud-oplossing die met je meegroeit.

Werk in je eigen vertrouwde omgeving

Microsoft Azure maakt het mogelijk om je vertrouwde omgeving volledig over te zetten naar de Cloud. Door te kiezen voor Azure zetten wij al de programma's waar je mee werkt moeiteloos over naar het Azure Dashboard, of dit nu je browser, bedrijfssoftware of muziekapplicatie is, wij maken alles beschikbaar in de Cloud. Log overal en op elk device in op je eigen vertrouwde omgeving en werk met de programmatuur die je gewend ben, wij richten altijd je omgeving op maat voor je in.

Werk altijd in je eigen vertrouwde omgeving in Microsoft Azure

Microsoft Azure is de vertrouwde basis van onze ComputerPlan Cloud

Vertrouwde basis van onze ComputerPlan Cloud

Onze ComputerPlan Cloud is gebouwd op Microsoft Azure. Dit biedt een veilige en volledige publieke Cloud omgeving met een uptime van 99,99%. Door Microsoft Azure te combineren met onze eigen applicatieserver bieden we de mogelijkheid om al je software te centraliseren in onze ComputerPlan Cloud. Combineer de Cloud software met remote desktop of virtuele machines om overal en op elk device in te loggen op je eigen vertrouwde omgeving.

Ontdek de ComputerPlan Cloud

Flexibel en veelzijdig in gebruik

Het grote scala aan mogelijkheden en uitbreidingen maakt Microsoft Azure een veelzijdige en flexibele oplossing voor elke organisatie. Doordat je met Azure kiest voor een maandabonnement groeien de oplossingen moeiteloos mee met je bedrijf, hoe groot of klein je ook bent. Kiezen voor Microsoft Azure biedt de volgende voordelen:

  • Krachtige publieke Cloud software voor de gehele organisatie
  • Maandelijks schalen naar behoefte en betalen naar gebruik
  • Uitbreidingsmogelijkheden naar een groot scala aan Cloud-services
  • Werk altijd en overal in je eigen vertrouwde omgeving

Microsoft Azure is flexibel en veelzijdig in gebruik

Krachtig in combinatie met