Laat je data tot leven komen

Met Power BI transformeer je bedrijfsgegevens in fraaie visuals die je kunt verzamelen en ordenen, zodat jij je kan richten op wat er echt belangrijk is. Door je data te analyseren weet je altijd wat er speelt, spot je de nieuwe trends en til je het bedrijf naar een hoger niveau. Maak verbinding met honderden gegevensbronnen om je data tot leven te laten komen.

Met Power BI komt al je data tot leven in één dashboard

Je volledige bedrijf op één dashboard

Power BI geeft je de kracht om honderden gegevensbronnen aan elkaar te verbinden. Zo krijg je de data vanuit alle hoeken van de organisatie geordend binnen op één dashboard en kan je deze koppelen aan informatie buiten het bedrijf. Dit maakt het mogelijk om de belangrijkste gegevens te bewaken en je organisatie te sturen wanneer dat nodig is. Daarnaast kan de data op maat aangeboden worden aan de verschillende afdelingen zodat zij precies weten wat er speelt.

Prachtige interactieve rapporten maken

Het verzamelen van relevante gegevens is vandaag de dag standaard, maar deze omzetten naar inzichtelijke rapportages is een uitdaging. Met Power BI transformeer je al je gegevens in prachtige interactieve rapportages. Laat de data voor je spreken door moderne gegevensvisualisaties te ontwerpen voor jouw organisatie. Door de rapporten te delen binnen je organisatie weet iedereen real-time wat er speelt.

Breng je data tot leven tot prachtige interactieve rapportages

Maak krachtige analyses met de Power BI oplossing van ComputerPlan

Altijd de juiste analyses

Klaar om je data te transformeren naar prachtige interactieve rapportages? Met Power BI geniet je van de volgende voordelen:

  • Eenvoudige herbruikbare modellen bouwen
  • Consistent gegevens op dezelfde manier presenteren
  • Inzicht in alle gegevens binnen de organisatie
  • Honderden interne-en externe gegevensbronnen aan elkaar verbinden

Profiteer van krachtige Power BI software

Advies nodig over het inzetten van Power BI voor jouw organisatie? Onze experts denken graag met je mee. Vul onderstaand formulier in om met één van onze Power BI experts in contact te komen.

Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.