Het laatste nieuws

De wereld van ICT & automatisering is continue in beweging; nieuwe ontwikkelingen, updates en technologieën breken dagelijks door. Op deze pagina delen we onze expertise op het gebied van ICT & automatisering in de verschillende branches die wij bedienen. Raak geïnspireerd door de laatste trends en ontwikkelingen omtrent Exact Software, ICT diensten en de verschillende branches die wij bedienen.

In Memoriam- Toon Lepoutre

Op 6 augustus bereikte ons het verdrietige nieuws dat Toon Lepoutre op de leeftijd van slechts 68 jaar is overleden.

Lees meer

Excel Add-in issue met Exact Globe opgelost

Door een Microsoft Office update kwamen issues aan het ligt met de Excel Add-In voor Exact Globe. In versie1906 build 11727.20224 is deze issue opgelost.

Lees meer

Probleem met berichtenuitwisseling in Digipoort opgelost

Bij het versturen van de btw-, icp-, of loonaangifte via Digipoort werd eerder geen respons-bericht of foutmelding verstuurd. Dat probleem is nu verholpen door Exact en Logius. In een product update is de oplossing is beschikbaar. 

Lees meer

Support beperkt bereikbaar op vrijdag 21 juni

In verband met het jaarlijkse personeelsfeest zijn de Supportdesks van ComputerPlan vrijdag 21 juni a.s. beperkt bereikbaar. Voor spoedeisende verstoringen en drigende hulpvragen kan je onze gebruikelijke helpdesknummers bereiken. 

Lees meer

Sumatra 2019

Op 19 maart heeft Sumatra haar nieuwste versie: Sumatra 2019 gepresenteerd. In deze versie zijn tientallen optimalisaties doorgevoerd om Sumatra een nieuwe look-and-feel te geven en nog makkelijker werkbaar te maken. In dit blog laten we de belangrijkste aanpassingen in de nieuwe versie zien. 

Bekijk de nieuwste versie van Sumatra

World back-up day 2019

31 maart is wereldwijd uitgeroepen tot World back-up day, een dag waarop wij, het technologische volk, de wereld herinneren hoe belangrijk het is om een back-up te maken van je gegevens. Met dit blog frissen we graag je geheugen op, we have your back!

Bekijk de innovaties

HP Veiligheidsmededeling 2019

HP heeft een belangrijke toevoeging gedaan aan het HP veiligheidsprogramma van 2019. Het gaat hierbij om enkele batterijen voor notebooks die oververhit kunnen raken, wat brand- en verbrandingsgevaar op kan leveren bij (eind)klanten.

Bekijk de mededeling

Advisie neemt ComputerPlan over

Advisie Business Solutions B.V. te Eemnes en ComputerPlan B.V. te Delft zijn toonaangevende partners voor Exact software en Microsoft. Vanaf vandaag bundelen zij hun krachten op de Nederlandse markt voor branchespecifieke IT oplossingen bestaande uit business software, platforms en services in het midden- en kleinbedrijf. Hiermee bedienen de beiden bedrijven direct meer dan 2500 klanten met 130 medewerkers.

Lees het officiële bericht

Exact Winter'19 Release

Terwijl de eerste sneeuwvlokken van de winter zijn gevallen presenteert Exact de Winter’19 release. ...

Lees meer

Eindejaarsverwerking Exact software 2018

Bereid je voor op het nieuwe jaar door je financiële administratie, salarisadministratie en lo...

Meer over de Eindejaarsverwerking 2018

Btw update in Exact Software 2019

Per 1 januari 2019 zal in Nederland het btw-laagpercentage wijzigen van 6% naar 9%. Deze wijziging h...

Bekijk de btw-update