Nieuws & Events

De wereld van ICT & automatisering is continue in beweging, nieuwe ontwikkelen, updates en technologieën breken dagelijks door. Op deze pagina delen we onze expertise op het gebied van ICT & automatisering in de verschillende branches die wij bedienen. Wordt geïnspireerd door de laatste trends en ontwikkelingen omtrent Exact Software, ICT diensten en de verschillende branches die wij bedienen.

Wij nemen je mee in de vernieuwingen in ImageCapture versie 8

Kennissessie: Vernieuwingen in ImageCapture v8

Facturen in een handomdraai verwerken? In de nieuwe versie van Scan Sys ImageCapture zijn vernieuwingen doorgevoerd om facturen nóg beter te verwerken. Meld je nu aan voor de kennissessies op 20 of 22 november.

Bekijk het evenement
Ontdek de innovaties in de Exact Autumn'18 Release

Begin de herfst met de Exact Autumn’18 release

Het is tijd voor de herfst, tijd voor een nieuwe productupdate van Exact! In de Exact Autumn’18 release vallen de innovaties als kastanjes uit de bomen, met onder andere een uitbreiding op de ondersteuning van Microsoft Azure, toename van functionaliteiten in Exact Online en vernieuwingen in Exact Globe en Exact Synergy.

Ontdek de Autumn'18 release
Samen met ProActive Software stonden wij op Exact Live 2018

Exact Live 2018: Welcome to Numberland

Op 10 oktober staan wij samen met onze nieuwe partner ProActive op Exact Live 2018. Samen willen wij de finance professional laten zien hoe zij altijd over actuele financiële data kunnen beschikken om hun organisatie te sturen. 

Lees meer over Exact Live 2018
Ontdek de innovaties in de Exact Summer'18 Release

Exact Summer'18 Release

In de aanhoudende hitte zorgt Exact voor een frisse wind met de Exact Summer ’18 release! Deze release is de tweede in de reeks seizoensupdates van Exact in 2018 en staat vol met vernieuwingen in de Exact producten.

Ontdek de Summer'18 release
Teken de verwerkersovereenkomst met ComputerPlan voor een sterkere relatie

De verwerkingsovereenkomst met ComputerPlan

Door de ingang van de Algemene Verordening Gegevensbescherming op 25 mei 2018 in heel Europa voelt ComputerPlan zich verplicht om als verwerkers van persoonsgegevens een verwerkingsovereenkomst aan te gaan met al onze klanten.

Lees meer over de Verwerkingsovereenkomst

Alle nieuwsberichten en events

Ontdek de innovaties in de Exact Spring'18 release

Vernieuwingen in de Exact Spring'18 Release

Vanaf heden zal Exact haar product updates uitbrengen in de vorm van releases per seizoen. De eerste editie, de Exact Spring ’18 Release, staat vol met innovaties en ontwikkelingen.

Wij zijn trots Sumatra Partner van het jaar 2017 geworden!

Sumatra partner van het jaar 2017!

ComputerPlan is Sumatra partner van het jaar 2017. Wij zijn bijzonder trots deze award in ontvangst te nemen, dit is voor ons hét bewijs dat onze klanten geloven in de toegevoegde waarde van real-time stuurinformatie.

Ontdek de ontwikkelingen bij ComputerPlan: Whats new?

ComputerPlan in 2018: What’s new?

ComputerPlan kan terugkijken op een succesvol 2017! Vandaar zijn wij druk bezig met het realiseren van nieuwe oplossingen, begroeten wij nieuwe collega’s en willen wij 2018 nóg succesvoller laten verlopen.

btw-blok

Btw-aangifte Exact Globe en Exact Compact

Binnen de software van Exact Globe en Exact Compact is het mogelijk om de btw- en/of icp-aangifte via Digipoort te versturen naar de belastingdienst.

evenement1

Kennissessie: Vernieuwingen in ImageCapture v8

Facturen in een handomdraai verwerken? In de nieuwe versie van Scan Sys ImageCapture zijn vernieuwingen doorgevoerd om facturen nóg beter te verwerken.

exact-synergy-0

Inspiratiesessie: Haal meer uit Exact Synergy

Gebruik je slechts een klein deel van Exact Synergy? Dan is het hoog tijd om de mogelijkheden van deze krachtige bedrijfssoftware te ontdekken!

Samen met Spotler organiseerde wij de sessie: CRM & E-mailmarketing

Seminar: CRM & E-mailmarketing

Het optimaal inzetten van een klantenbestand is voor veel organisaties “work in progress“, daarom organiseerde ComputerPlan samen met Spotler en Optimizers het seminar CRM & E-mailmarketing.