Begin de herfst met de Exact Autumn’18 release

Het is tijd voor de herfst, tijd voor een nieuwe productupdate van Exact! In de Exact Autumn’18 release vallen de innovaties als kastanjes uit de bomen, met onder andere een uitbreiding op de ondersteuning van Microsoft Azure, toename van functionaliteiten in Exact Online en vernieuwingen in Exact Globe en Exact Synergy.

Krijg nog uitgebreidere ondersteuning op Microsoft Azure met Exact Software

Uitgebreide ondersteuning op Microsoft Azure

Ondernemers krijgen steeds meer keuzevrijheid als het gaat om werken in de Cloud. Vanaf de Autumn’18 Release zijn Exact Globe en Exact Synergy geoptimaliseerd voor het Microsoft Azure Cloud Platform. Bij ComputerPlan bieden we al de mogelijkheid om Exact Software te draaien in de ComputerPlan Cloud, die is gebouwd op Microsoft Azure. Nu biedt de krachtige combinatie van Exact Software en Microsoft Azure nog meer mogelijkheden, hoog tijd om over te stappen naar de Cloud!

Ontdek onze Cloud
Verbeteringen in Exact Globe in de Autumn'18 release

Verbeteringen in Exact Globe en Exact Synergy

De software van Exact is continue in ontwikkeling. In de Autumn’18 release zijn weer een hoop optimalisaties doorgevoerd om nóg efficiënter te kunnen werken.

Meer tijdwinst in het beheren van meerdere administraties

Het beheren van meerdere administraties is nu nog eenvoudiger. Dankzij nieuwe modules is het mogelijk om op efficiënte wijze rekeningschema’s van de ene naar de andere administratie kopiëren. Bovendien is de proefbalans uitgebreid met de optie om boekingen te wijzigen of corrigeren.

Nieuwe versie van Exact Consolidatie

Er is een nieuwe versie van Exact Consolidatie beschikbaar. Deze is volledig aangepast aan de GDPR wetgeving, heeft een vernieuwde user interface en heeft een verrijkte Excel add-in.

Alle innovaties in Exact Globe

De Exact Autumn’18 release bestaat uit meer dan 200 innovaties, wil je ze allemaal bekijken? Bekijk dan hier de volledige release update van Exact Globe.

Bekijk de volledige release notes
Bekijk de toename aan functionaliteiten in Exact Online in de Autumn18 release

Toename functionaliteiten Exact Online

Exact Online blijft continue in beweging en wordt voorzien van de nieuwste innovaties. In de Autumn’18 release introduceert Exact de ultieme online oplossing voor productiebedrijven Exact Online Productie Premium en meer mogelijkheden voor medewerkers in Exact Online Salaris.

Exact Online Productie Premium

Als productie onderneming wil je controle hebben over al je productie processen. Van forecast tot magazijnbeheer tot aflevering, in Exact Online productie vlieg je door het proces heen.

Exact Online Salaris

Als salarisadministrateur wil je altijd controle hebben over alle personeelszaken binnen je onderneming. Met Exact Online Salaris geniet je van:

  • Makkelijk en snel je salarissen verwerken.
  • Via de ESS de salarisstroken en jaaropgaves online in laten zien.
  • WKR, rekenregels en meer dan 150 cao’s automatisch up-to-date.
  • De salarisadministratie geïntegreerd met de verlof- & verzuimregistratie.
Bekijk de volledige video