Belangrijke Exact Globe update voor Windows 10

In verband met de aanpassingen in het centrale deel van het besturingssysteem bij de Windows 10 versie 1809 update, heeft Exact wijzigingen door moeten voeren in de systeemlaag van Exact Globe en Exact Compact. Deze update is noodzakelijk om compatible te zijn met Windows 10 versie 1809. De aanpassingen zijn beschikbaar vanaf product update 415 SP15 en 416 SP8. Het is zeer belangrijk om eerst over deze service packs te beschikken voordat je de Windows update installeert!

eact-oplossing-klein-1

Updaten naar 415 SP 15 of 416 SP8

Ben je niet in de mogelijkheid om op korte termijn over te gaan naar 415 SP15 of 416 SP8? Hou er dan rekening mee dat de Windows update doorgaans automatisch wordt ge├»nstalleerd. Om problemen met Exact Globe of Exact Compact te voorkomen, is het cruciaal om de Windows update tijdelijk uit te stellen (zie stappenplan onderaan). Vervolgens kun je de Exact Globe of Exact Compact service packs installeren voordat je de Windows 10 versie 1809 update installeert. 

Lees meer over de Windows update
computerplan-oplossing-projectmanagement

Stappenplan om de Windows update uit te stellen

  • Stap 1: Klik op de Startknop en selecteer vervolgens Instellingen  > Bijwerken en beveiliging  > Windows Update 
  • Stap 2: Selecteer onder Instellingen bijwerken de optie Geavanceerde opties.
  • Stap 3:Selecteer Upgrades uitstellen. (Opmerking: als uw pc wordt beheerd door een organisatie, is het wellicht niet mogelijk om upgrades uit te stellen.)
Bekijk het hele stappenplannen