ComPuterplan & ProActive

Op 10 oktober staan wij samen met onze nieuwe partner ProActive op Exact Live 2018: Welcome to Numberland. Samen willen wij de finance professional laten zien hoe zij altijd over actuele financiële data kunnen beschikken om hun organisatie te sturen. 

Toonaangevende sprekers op Exact Live 2018!

Exact Live 2018

Dit jaar staat Exact Live is het teken van cijferhelden en heet Exact je welkom in Numberland. Wederom is het grootste business software evenement van de Benelux voorzien van inspirerende sessies, de nieuwste innovaties en toonaangevende sprekers. Met o.a. Pieter Zwart, Duncan Stutterheim en Rico Verhoeven die je alles bijbrengen hoe cijfers en data hen verder brengt.

Hoe kom je zo snel mogelijk aan verwekte, actuele data?

ComputerPlan & ProActive

Samen met ProActive zijn wij terug te vinden op Stand 8 van het Financial District, daarnaast hebben wij van 13:15- 13:35 een sessie in Theater 4 over:  Hoe kom je zo snel mogelijk aan verwekte, actuele data? Tijdens deze sessie neemt Edwin van den Bogeart je mee hoe dit te realiseren is door ProActive en Exact Software te combineren.

De SpendCloud geeft je controle over al je uitgaven

Bezoek onze stand

Wil jij ook zien hoe je door het combineren van twee tools altijd beschikt over realtime financiële data? Kom dan naar onze sessie bij de 7e editie van Exact Live.