Exact Spring'18 Release

De vogels fluiten en de eerste bloemen beginnen te bloeien, het is lente! Tijdens deze lente heeft Exact niet stilgezeten, want zij introduceren de Exact Spring'18 Release met de nieuwste innovaties in de software van Exact. In deze editie lees je meer over de aanpassingen in Exact producten voor de aankomende AVG, verbeteringen in Social Collaboration en vernieuwingen in Exact Globe & Exact Synergy.

Voer de AVG uit in de software van Exact

Exact Software & de AVG

De nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) privacywetgeving heeft ervoor gezorgd dat de producten van Exact aangepast zijn om aan deze wetgeving te voldoen. Met onder andere twee-factor-authenticatie in Exact Online en andere mogelijkheden om persoonsgegevens verder te beveiligen.

Lees meer over de AVG bij Exact Lees meer over de AVG bij ComputerPlan
Bekijk de verbeteringen in Social Collaboration

Verbeteringen in Social Collaboration

Social Collaboration binnen Exact Synergy stelt je in staat om eenvoudiger samen te werken. Binnen Exact Synergy (versie 260) krijg je een eigen social tijdlijn, notificaties & verschillende workspaces om in contact te komen met al je collega’s.

  • Verbeteringen in de tijdlijnfuncties
  • Delen van links, video's, afbeelding nóg gemakkelijk gemaakt
  • Mogelijkheid om groepen aan te maken voor afdelingen, projectteams of het hele bedrijf
Bekijk het Social Collaboration Factsheet
Vernieuwingen in Exact Globe 415 en Exact Synergy 260

Vernieuwingen in Exact Globe & Exact Synergy

Binnen Exact Globe & Exact Synergy worden continu kleine vernieuwingen toegevoegd om de software nóg beter te maken. Al deze vernieuwingen zijn terug te vinden in de Release notes van Exact Globe 415 én Exact Synergy 260.

Let op: als je nadenkt over het updaten van je Exact Globe of Exact Synergy versie(s), vraag dan altijd eerst aan je accountmanager of onze Supportafdeling naar de mogelijkheden!


Dit zijn slecht enkele ontwikkelingen uit de Exact Spring ’18 Release, je kunt alle innovaties en ontwikkelingen in de software terugvinden op deze pagina.

Release notes Globe 415 Release notes Synergy 260