Haal meer uit Exact Synergy

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden, download het kennisdocument om precies te weten wat we hebben besproken!


Gebruik je slechts een klein deel van Exact Synergy? Dan is het hoog tijd om de mogelijkheden van deze krachtige bedrijfssoftware te ontdekken! In deze afgelopen inspiratiesessie namen wij je mee in de eindeloze mogelijkheden die Exact Synergy bied. Van best practices naar additionele oplossingen tot de laatste vernieuwingen, ben je klaar om de volledige potentie van Exact Synergy te benutten? 

Wij vertellen je precies hoe Exact Synergy uit te breiden is met waardevolle toevoegingen

Het Programma

In 2,5 uur tijd laten wij je zien hoe je de potentie van Exact Synergy kunt benutten. Tijdens de sessie vertellen wij meer over de volgende onderwerpen:


Wat kan er allemaal in Exact Synergy?

Exact Synergy is de oplossing die bedrijfsprocessen aan elkaar verbindt. Van CRM tot HRM, er zijn genoeg mogelijkheden om de software voor jouw bedrijf in te zetten. Wij laten je zien waar Exact Synergy uit bestaat en hoe je dit in bedrijf kunt inzetten.


Breid Exact Synergy uit!

De kracht van Exact Synergy is dat het gemakkelijk uit te breiden is met simpele oplossingen die de software nóg effectiever maken. Tijdens de sessie introduceren wij verschillende oplossingen die Exact Synergy completer maken.

Leer hoe je Exact Synergy kunt personaliseren en rapportages op maat kan krijgen

Een gepersonaliseerde Exact Synergy omgeving

Heb je specifieke processen die je wilt inrichten in Exact Synergy? Wij laten zien hoe je zelf een omgeving in kunt richten met de mogelijkheid om onbeperkt entiteiten toe te voegen in een eigen inrichting.


Rapportages op maat

Informatiemanagement is vandaag de dag essentieel binnen elk bedrijf. Met de juiste rapportagesoftware creëer je inzicht door de gegevens uit Exact Synergy te verzamelen in één rapportage.