Vernieuwingen in ImageCapture v8 (dit evenement heeft reeds plaatsgevonden)

Facturen in een handomdraai verwerken? In de nieuwe versie van Scan Sys ImageCapture zijn vernieuwingen doorgevoerd om nóg beter facturen te verwerken. In deze kennissessie nemen wij je mee in de vernieuwingen van Scan Sys ImageCapture versie 8 en verwerken we live een factuur in de nieuwe versie. Ben je klaar om de potentie van Scan Sys ImageCapture versie 8 te benutten?

Download het kennisdocument
Op 20 en 22 november 2018 vinden de kennissessies plaats
20 én 22 november 2018
De kennissessies ImageCapture zijn van 11:00 tot 13:30 op beide dagen
11:00 tot 13:30 (voor beide dagen)
De kennissessie ImageCapture vindt plaats op de Kleveringweg 4 in Delft
Kleveringweg 4, Delft
In 2,5 uur tijd laten we je samen met Scan Sys en Sumatra alles zien over de oplossing

Het programma

In 2,5 uur tijd laten wij je samen met Scan Sys en Sumatra zien hoe je facturen in een handomdraai kunt verwerken. Tijdens de sessie vertellen wij je meer over de volgende onderwerpen:

Scan Sys ImageCapture: de oplossing

Scan Sys ImageCapture is de slimme scan en herken software waarmee u facturen in een handomdraai verwerkt. Wij laten je graag zien wat er allemaal kan in ImageCapture en hoe je binnen jouw organisatie kunt toepassen.

Verwerk facturen in een handomdraai door de kennissessie ImageCapture versie 8!

Vernieuwingen in versie 8

In de nieuwe versie van ImageCapture is het mogelijk om workflow en rapportage in te richten. We nemen je graag mee in alle vernieuwingen die versie 8 brengt.

Demo: Factuurverwerking in ImageCapture versie 8

Zien is geloven. We laten live zien hoe je een factuur verwerkt in ImageCapture versie 8. Zo weet je precies wat de vernieuwingen inhouden voor jouw organisatie.

Realtime integratie met Sumatra rapportagesoftware

In ImageCapture versie 8 zijn realtime rapportage mogelijkheden van Sumatra geïntegreerd. Door deze integratie heb je altijd inzicht op de gehele facturenstroom.