Sumatra partner van het jaar 2017!

ComputerPlan is Sumatra partner van het jaar 2017 geworden! Wij zijn bijzonder trots deze award in ontvangst te nemen, dit is voor ons hét bewijs dat onze klanten geloven in de toegevoegde waarde die real-time stuurinformatie biedt. De award is de basis om de samenwerking met Sumatra verder te intensiveren en in de toekomst samen nog meer klanten te helpen met Operational Intelligence!

Rapportages en real-time stuurinformatie met Sumatra Software

Rapportages op maat

Wanneer organisaties kiezen voor Exact Software, zien wij vaak dat de informatiebehoefte onderbelicht blijft. In eerste instantie ligt de nadruk op het efficiënter maken van processen. Echter, bij standaard software als Exact krijg je ook standaard rapportages en laat dat nou vaak niet toereikend zijn voor de gemiddelde klant. Hier springt Sumatra feilloos op in. Stuurinformatie real-time op een eenvoudige manier uit je Exact oplossing halen, maakt de implementatie voor klanten af. Niet alleen de klanttevredenheid neemt toe, ook draagt het bij aan de toekomstige ontwikkeling van het ERP systeem. Informatie zorgt voor nieuwe inzichten, wat betekent dat ook de inrichting van Exact soms aangepast moet worden. Op deze manier de software mee blijft groeien met de organisatie van de klant en is het de investering dubbel en dwars waard.

Trots Sumatra partner van het jaar 2017!

Trots op deze award!

Voor ComputerPlan is het de laatste jaren normaal geworden Sumatra mee te nemen in het advies naar alle organisaties die met Exact (willen) werken. Dat gevoel wordt versterkt door de positieve feedback die we van onze klanten krijgen. Via deze weg willen wij alle klanten en medewerkers van ComputerPlan bedanken, dat we elkaar komend jaar verder mogen helpen aan nieuw successen!